Monday, February 21, 2011

Mood Ke Laut...Sakit Kepala...Tak Cukup Tidur...Seme Adalah


hurmm...salam semua...dah isnin pung...sok selasa dan seterusnya...cepatlah jumaat...leh aku sambung nengok video my princess tu...hahaha...owhh, pecah rekod sendiri...dua hari aku tak update blog pada hari minggu...yey...sebabnya kepala sakit cam nak pecah...mood dah ke laut...tidur tak berapa nak cukup...macam² lah...sudahnya, entry terakhir sebelum ni hanyalah auto published sahaja...

bukak blog pepagi, terkejut banyak tul yang nak join aku punya bloglist...thanks pada mereka semua...aku syak ada diantaranya aku punya silent reader kut...so aku dah update seme blog yang ada...yang tak bitau nak join terutama blogger lama tu, aku stay jelah...sebab kadang aku selalu jenguk blog mereka walau kekadang aku tak tau mereka ada skodeng sini ke tak...tulah saper suh tak tinggalkan jejak...aku tau lah blog aku blog picisan kan....

ari ni datang keje dengan perasaan yang agak lemau...berkecamuk pun ada...malas pun ada...tapi gagahkan juga la...sampai kat basement opis tadi, nengok banjir...haihhh, kalu air naik ke opis kan best...sure diistiharkan cuti ati ni sebab pejabat banjir...hahaha...nak jugak tu...

skang sarapan pun belum...arghh...malasnya...rasa nak balik tido pun ada ni...behnya kalu pat tido macam zaman anak dara dulu...bangun lewat camner pung takpe...hahaha...hurmm...oklah, stop disini...fikiran aku jadi cam senak jek...tak pat berpikir dengan lurus...arghh....tata...

9 comments

Monday, February 21, 2011 8:58:00 AM

cam tak percaya je sifu tak update blog di hjg minggu..hehehe

Monday, February 21, 2011 8:59:00 AM

cian cikmot...p bekpes dlu p...
nnt lg lemau...

Monday, February 21, 2011 9:13:00 AM

tu le kak, lieya ni lagi lemau nak keje...tu yg tak sabar nak cuti bersalin 3 bulan ni kak...mengangkang jek kat umah ahahahahah....

ye la tu kan kak, nanti dah cuti lame2 bosan plak dok umah hihihihi...

Monday, February 21, 2011 9:21:00 AM

kan kakak cikmot...asal senin je lemau...

Monday, February 21, 2011 9:26:00 AM

moh kite ke laut!haha

Monday, February 21, 2011 9:59:00 AM

kalau kena hari isnin mesti kedaung punya mood kan??sama la kita...

Monday, February 21, 2011 10:04:00 AM

cuti jer la zan..

Monday, February 21, 2011 10:30:00 AM

ko sakit pala nape ??

aku nk gak joint blog list ko

Monday, February 21, 2011 10:31:00 AM

letih meredah banjir di opis... sangat licin dan busuk...

Post a Comment