Wednesday, February 23, 2011

Nostalgia Zaman Kanak-KanakKelab Colgate


hurmm...aku mendengus panjang....baca satu entry kat satu blog ni...membuatkan aku mengenang kembali zaman kanak2 dahulu...banyak kenangan yang bermain di fikiran...dan paling terkesan adalah KELAB COLGATE...aku dah jadi ingat2 lupa dah, tahun bila aku mendaftar menjadi ahli...masa tu kelab ni sangatlah fofular di kalangan anak2 seusia dengan aku pada ketika itu...sangat seronok bila mana menerima lencana keahlian walaupun tak dapat menyertai segala aktiviti yang dianjurkan oleh kelab colgate....

ingat lagi masa tu, pantang beli ubat gigi colgate, sure akan simpan kotaknya semata nak join kelab ni...sangat nostalgia kan...dulu ubat gigi colgate memang glamer tapi skang macam2 jenama ubat gigi yang ada...so, korang camner...ada tak yang jadi ahli cam aku dulu???dan kan best kalu colgate lancarkan kembali KELAB COLGATE ni macam dulu2...sure ramai yang nak sertai menjadi ahli...hurmm...

kad keahlian kelab Colgate

eh kalu korang nak baca cerita yang panjang lebar sal kelab ni...sila berbuat demikian dengan  membaca di BLOG INI...

notadijariku: kenangan zaman kanak2 sangat indah tuk dilupakan...dan kenangan jugak yang mendewasakan kita...tanpa kenangan tidak beerti sebuah kehidupan itu....

11 comments

Wednesday, February 23, 2011 1:38:00 PM

1 lg aku suke,library bergerak tu..yg mcm bas GBS tu..best btol..dgn tabung Nuri ;)

Wednesday, February 23, 2011 2:02:00 PM

alamak ni zaman akk kot..msa zaman ku tkde plk dgr..ke tertinggal ketapi..ahaks

Wednesday, February 23, 2011 2:06:00 PM

hye cikmot.. sori la.. mana de aibaks somb**g.. tak sempat nak terjah sini jer.. hehe

Wednesday, February 23, 2011 2:51:00 PM

hehehe angah tak ada la pulak masa time angah

Wednesday, February 23, 2011 3:01:00 PM

yele cikmot teringat pulak kelab tu masa ieda tadika, hehehe :)
SAYA NAMPAK DUA LINE PINK ITU

Wednesday, February 23, 2011 3:04:00 PM

kalau sebut pasal ubat gigi ni kan, zaman skolah rendah kan selalu doc gigi datang nak cek gigi..then kene bawak berus gg sekali..ahahaha, time kekanak yg tak boleh lupelah..

Wednesday, February 23, 2011 4:07:00 PM

@MrS. F!zA

diorg tau la .. kite kan muda lagi ... hahaha ]
aku pun tak penah dgr ....

Wednesday, February 23, 2011 4:46:00 PM

ha aku joint jugak kelab ni..kelab champs pun aku joint jugak..pastu ada satu lg aku xingat apa dia...sonok kan?dapat lencana, buku2 pun dh sonok sgt time tu...

oh ye..kelab KFC..aku joint jugak..

Wednesday, February 23, 2011 8:55:00 PM

ermm alamak x perasan pulak akak nie :))

Wednesday, February 23, 2011 9:12:00 PM

oh ini ke
kelab colgate ko gtau tadi
nape aku tak tau
ehehe

Wednesday, February 23, 2011 9:49:00 PM

akak,izan ada..ada join ahli kelab colgate ni.dolu2 zmn tak akil baligh lg hehehe

Post a Comment