Thursday, February 10, 2011

Nuffnang...Buat Aku Makin Terjerut!!!


makin hari kan, aku makin kecik ati ngan nuff ni...pasal takde be satu hal...tapi hal yang lagi aku kecik ati ni bila cek aku lum lagi sampai² ke tangan aku ni...janji nuff katanya dalam masa 30 hari selepas cash out dibuat, cek itu akan sampai ke tangan aku...tapi skang, apa menda pun tak nampak lagi...HAIRAN la gini...

ritu, aku wat cash out pada 5 Januari 2011...pastu aku cek dan cek berkali² kat web nuff, nengok masih lagi sama...BELUM DIBAYAR...owhh, apakah...ke ada terma baru kena tunggu sampai 60 hari plak...tah la, aku tak tau kalu ada terma yang baru...yang aku tau cuti bersalin dah dilanjutkan ke 90 hari...bila tah nak bersalin anak ketiga gini...eh tetiba lagi...hahaha...

walaupun amaun yang di cash out takdelah ribu² cam blogger otai tu...tapi RM200 lebih tu dah cukup besar bagi aku tau...dah leh beli susu dan pampers anak lagi...kan kan...

dan skang, aku masih sabar menanti...owhhh cheque, bila nak sampai ni..naik apa lambat sangat ni...haihhh....agaknya nuffnang dah patah hati ngan blog aku kut...hurmmm

15 comments

Thursday, February 10, 2011 8:43:00 PM

cm, esok sampai tu. jangan risau. sabar jer la nampaknyer dulu.hehehe

Thursday, February 10, 2011 8:49:00 PM

kakak, kate en.nuff 30ari tu adelah setelah cashout pd ujung bln. kalo 5jan cashout, 30ari yg dikatekan tu setat pd 31jan. ha paham x. sabola. ujung bln ni sure sampai. eh ujung bln? arini br 10. ha 20ari lg kna tgu. leh sabo ke x tu

Thursday, February 10, 2011 8:51:00 PM

pasal cek tu x pasti tp pasal BE nampaknya ramai blogger yg pacak heartbeat merungut benda yg sama.. muff majuk kot sbb menduakan dia.. sy x de letak HB kat blog so xde masalah pasal tu

Thursday, February 10, 2011 9:20:00 PM

errr!
setuju dgn noj!

Thursday, February 10, 2011 9:26:00 PM

alololo...me pun tengah merajuk ngan nuff nie....lama dah BE tak melekat kat blog.....kenapa erkk...padahal entry sehari sampai 3 entry me buat....then..traffice pun cam biasa jugak...takde ler merudum..ke basa HB erk....hais...

haah ...betul tu....30 hari if cash out on pada penghujung bulan means 30hb....nie kalau cash out on 5th jan nampaknyer....akhir bulan nie baru ler terima...me pun kadang2 salah anggap bab2 cash out nie...

Thursday, February 10, 2011 9:31:00 PM

Nuffnang gila skit sekarang kot..bhahahaha.. Akak... jom jawab soalan teka-teki kat blo Ammar.. Dapat tpup free RM1O. http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/topup-free-rm10-malam-ini.html

Thursday, February 10, 2011 9:51:00 PM

ader jugak tunggu cek .. akak nie BE punn x der .. aper yg x kena punn x tahu ..
ada rasa2 mcm nak surrender ngan nuff nie .. tgk lah .. rasa cam dah malas dahh huhuh

Thursday, February 10, 2011 10:22:00 PM

Salam...
Jgn risau, kalau tak sampai bulan ni, awal bulan depan dapat la tu...


Teratak Usang

Thursday, February 10, 2011 11:23:00 PM

heheh aku skang dok legar2 1 be je
tadi br dpt email
psl nama slah adoi..
lambat lagi la
aku bole mrasa duit nuff

Thursday, February 10, 2011 11:39:00 PM

macam kata ..nOj.. tu..
nuffnang akan closed akaun at the end of month.
Means untuk Januari, by 31 Jan barulah dia akan proses cashout blogger. Diorang bukannya proses hari2..banyak prosedur, dan ramai blogger yang cashout.
since u gliterati, ur cheque will arrived by early March.. biasanya paling lewat 2minggu awal akan sampai. HSBC akan inform payment instruction dalam emel. Just tunggu je ok :D

Friday, February 11, 2011 12:18:00 AM

anggap lah itu dugaan..kdg2 nk uji samada kita sabar ka idak menunggu..:D

Friday, February 11, 2011 5:35:00 AM

izan, kalau nak cash out duit nuffnang cepat.. cash out masa ujung bulan mcm 27 hingga 30hb gitu.. sure next monthnya dpt.. akak pun pernah terkena mcm izan.. cash out awal bulan.. so lambat dpt cek..

Friday, February 11, 2011 8:36:00 AM

perghh sebulan kene tunggu.... alahai.. mcm ne nk kawen ni muahaha

Friday, February 11, 2011 9:46:00 AM

Penantian satu penyiksaan yer...hehehe...esok² sampailah tu.

Friday, February 11, 2011 11:01:00 AM

byk tu cikmot, sy punye rm0.30 je.. haha.. tak lm lg smp le tu.. :D

Post a Comment