Friday, February 18, 2011

Rasa Terkilan La Pulak...Camner Ni???


hurmm...tetiba rasa terkilan menyelubungi diri aku ni...cehh...tetiba jek kan...ni seme gara2 iklan yang aku nengok kat tv tadi...walhal bukan iklan pasal menda yang aku kilankan...tapi adalah sangkut paut sikit...huwaaa....nampaknya  kena tunggu tahun depan la cam gini....

ekseli tadi masa nengok tv, terpandanglah  iklan Mcd tu...ingat kat mekdi ni mulalah teringat kat Prosperity Burger tu...kalu tak silap aku, tahun ni aku dapat makan sekali jek...sob sob...masa ngandungkan dik irfan dulu banyak kali gak la dapat makan...tu kes ngidam kut...tapi skang???takde ngidam2 tu yang tak pat makan banyak kali tu...dan alasang yang paling kukuhnya dan leh diterima pakai sebab rege beger tu mahal...nak beli pun pikir dua tiga empat kali...sudahnya aku terkilan sendiri...arghhh mencik ar gini....

ritu ada sorang akak ni kata nak belanja prosperity kat aku..kata jelah, tak tau kalu takat invite2 ciken chicks jek...tapi benornya aku pun tak ketemu lagi ngan akak tu...segan ahhh...baik beli sendiri...tapi yang beli sendiri tulah sampai sudah tak beli2...arghhh....siyes aku rasa terkilan ni...air liur dan nitik2 ni...leh tak aku rekues kat pihak mekdi kuarkan prosperity beger ni masa deepavali ke...eh kalu lambat sangat, time raya puasa pun aku leh tunggu...siyes, aku rasa kempunan ni....huwaaa.....

sib baik aku tak ngandung..kalu aku ngandung, sure leleh2 air liur anak nanti...uhukss....
aku sedih la gini...nak nangis bleh tak...cehhh....tetiba jadi cengeng  persal...hahaha....

4 comments

Friday, February 18, 2011 9:29:00 PM

dah abes offer bege tu eh??
eT dah makan 3x...hehe

Friday, February 18, 2011 10:13:00 PM

tu la... org ajak lunch kat Sogo hari tu... sumbon... ;p

Friday, February 18, 2011 10:33:00 PM

lorr...menabung dulu la gitu..ngee..

Saturday, February 19, 2011 12:05:00 AM

akak pun baru skali dpt makan prosperity burger ni, masa preggy si ami, asik nak mengidam makan burger tu aje

Post a Comment