Thursday, February 24, 2011

Separuh Jiwaku Pergi


hurmm...salam...rini kalu ada yang pasan...takde entry yang aku update cam biasa kan...tah la...rasa penat, letih seme ada...cam separuh jiwa aku pergi...dan ari ni aku masih mc...

maaf pada kengkawan seme...rini maybe dalam sejarah kut sebab nama aku takde dalam komenan entry korang...sob sob...maafkan aku ya...sok2 bila aku dah kembali kepada asal, aku tawaf umah kengkawan semua....taking care semua...daaa....

11 comments

Thursday, February 24, 2011 3:36:00 PM

daku rhindu sama cik mot!!!

Thursday, February 24, 2011 3:46:00 PM

xper,,tk ur time bebeh..

Thursday, February 24, 2011 3:55:00 PM

patut tak nampak kelibatmu hehehe

Thursday, February 24, 2011 4:05:00 PM

patut pon sunyi aje..restlah bnyk²..

Thursday, February 24, 2011 4:12:00 PM

owh.. patottt ponggg...

take a good rest yeh!

Thursday, February 24, 2011 4:19:00 PM

patutlah sunyi dikk .. huwaaaa mc jugak yer .. take care dear .. makan ubat tau .. :)

Thursday, February 24, 2011 4:21:00 PM

akak ko ngandung ke kak ...semacam je ... huhu

Thursday, February 24, 2011 4:43:00 PM

akak,kalau tak sihat,izan doakan akak cepat2 sihat,,kalau bad mood harap2 cepat kembali mood berblogging. =D take care kak!~

Thursday, February 24, 2011 4:46:00 PM

patut la...rupenyer mc..siannyer akak..jage kesihatan yer kak..kalo sakit makan ubat..

Thursday, February 24, 2011 5:07:00 PM

Aku windu ngan komen ko...ekekekeke...

Take care babe & Get well soon.

Thursday, February 24, 2011 8:24:00 PM

sawang sudah cuci la ni

Post a Comment