Friday, March 18, 2011

Adakah Ianya Akan Berulang Lagi???


tadi pagi masa on da way p keje...perasan dah naik belon2 panas kat udara...wahh...kemeriahan makin terasa dah ni...dan semalam sonok bila nengok paraglider terbang bebas di atas sana...kadang teringin jugak nak try naik paragliding ni...hehehe....tapi tulah, cam shegan pun ada...hahaha....dah lama benar tak wat aksi lasak cam gitu...

tahun lepas di pesta yang sama, dan paling best sempena ulang tahun kelahiran dak irfan yang pertama kami sekeluarga berpeluang menaiki helikopter atas pelawaan seorang pilot...seperti di entry INI...tahun ni???owhh, dah lama aku tak ketemu pilot tersebut...segan plak nak bertanya khabar di saat ini semata nak naik heli secara percuma kan...aku rasa dah banyak kali aku utarakan pada my boss yang aku kepingin sangat nak naik heli yang mana pemandunya adalah my boss sendiri...tapi bertahun dah berlalu...sampai skang masih belum terlaksana...kata boss bukan best pung naik heli...tu kata dia...yang dah berpuluh tahun bergelumang dengan heli...tapi kata kita yang JARANG sekali boleh nak naik ni, surelah jakun kan...huhuhu...

tapi rasa tahun ni cam nak naik belon panas jek...hurmm...tapiii...adakah peluang tuk diri aku???sure ramai giler orang...huhuhu...

notadijariku: jom p naik belon panas rehat ni mau????huhuhu...tu pun kalu nasib baik kan....

18 comments

Friday, March 18, 2011 8:13:00 AM

wah! bestnye! kot dpt naik free lagi thn nie, roger2 la...ley tumpang! wahahahah!

Friday, March 18, 2011 8:28:00 AM

naik belon panas...wow..best nyer...

Friday, March 18, 2011 8:32:00 AM

alaaaaa....nak pegi jugak tgk belon besar2 tu tapi kenot!!! argh tension!!

Friday, March 18, 2011 8:32:00 AM

hehe mana tau ada rezeki dpt la naik tue kan??

Friday, March 18, 2011 8:42:00 AM

kakak...ikot!!!

Friday, March 18, 2011 8:44:00 AM

@Mommy Fara
hehehe...roger and out... :p

@blogger addict
jom ar naik berjemaah...hehehe

@gadisBunga
lor, naper tak leh p lak...moh la kita...

@Yu'xan Lee
hehehe, rasa cam tak berpeluang jek...uhukss

Friday, March 18, 2011 8:49:00 AM

tak pegi la kut thn ni. thn lps da pegi..oh..sesak amattt....

Friday, March 18, 2011 9:07:00 AM

wei takut tak nak naik belon panas tu? kan belon tu. panas lak tu. takut nye aku. dah la gayat. huhuh

Friday, March 18, 2011 9:22:00 AM

tanya harga dulu ..klu mahai aku tak mo ...hahha gile kedekutkan ...

tp klu fahim request nk naik mama bw

Friday, March 18, 2011 9:42:00 AM

eh! dah tak block la umah izan ni.. yeayyy!!

ena pun teringin nak naik belon panas tp???? huhu..

Friday, March 18, 2011 9:44:00 AM

melepak kat pasar tani jela... (T_T)'

nak naik mmg mcm xde harapan huhu
mesti ramai giler org..

Friday, March 18, 2011 10:00:00 AM

klu ko nak naik heli tu ko ajkla aku skali..leh tak..hehehehe..

Friday, March 18, 2011 10:02:00 AM

Dari ofis aku pagi ni pon bley nampak belon panas.

Klo nak naik ko kena gi pagi².

Friday, March 18, 2011 10:10:00 AM

tu le ...meriahlaa putrajaya mgu ni..ramai yg dtg ni nak tgk belon panas....mia pun dah ajak2 lieya tgk....aduh, tang panas2 ni yg malas nie nak gi heheeheh...tgk laa, gi kejap kot bagi tak menghampakan anak...

Friday, March 18, 2011 11:09:00 AM

nak naik heli n belon panas jugak

Friday, March 18, 2011 12:29:00 PM

aku usulkan kt laki ma pegi
awal2 kena reject
dem!!

Friday, March 18, 2011 12:42:00 PM

harap2 aku bole pegi
tgk belon panas ni

Friday, March 18, 2011 1:18:00 PM

wah seronok la cik mot yer kat putrajaya sana...kemerian bertambah2 la yer.....

angah mungkin tak berpeluang kot pergi ada hal la...

Post a Comment