Friday, March 25, 2011

Aku Rasa Hampa


hurmm....pagi yang sangat kelam kabut...sedikit mood kurang happy sudah mari...arghhh....tapi takmo citer panjang...nak citer sal petang semalam...
balik keje petang semalam setelah dapat info dari kengkawan sal susu ada murah jugak di GIANT, terus ke giant dan² tu jugak...sampai jek giant singgah kat XES Appeal dulu...sebab nak cari sandal baru...sib baik ada sale...dapatlah rege RM14.95 jek....timing yang bagus...pastu terus naik ke pasaraya...nak terkam ke susu...tapi HAMPA seribu kali hampa...susu yang dicari sik ada la...aku syak maybe giant seri kembangan ni tak terlibat ngan promosi susu DL pek lama tu...yang ada pun semenya pek baru...takpelah, esok atau lusa la try cari kat giant lain plak...

tapi ingat esok petang nak p ke tesco...dengar kata pampers kat sana tengah murah...hurmm...bila agaknya dak irfan ni nak free pampers 100% macam si kakak ek...kalu sudah, sure tak yah nak pening2 nak cari rege yang murah...huhuhu...

klah, aku lapor...sebab kelam kabut tak sempat nak masak bekal tuk pagi ni...padahal dah bangun pepagi tu...arghh...nyampah ngan diri sendiri...huhuhu...klah, mau cari sesuap nasi dulu...daaa

notadijariku: rehat kang mau p terapi la...tapiiiii di mana ya???

notadijariku: semalam dah beli lapan ketul FM...sesapa nak FM dari kuching angkat tangan cepat...hehehe

8 comments

Friday, March 25, 2011 8:13:00 AM

marilah retail therapy di KLCC.

Huhu... :D

Friday, March 25, 2011 8:47:00 AM

gini la kan ade anak kecik
aku ni pn tgh jenuh selak paper tgk ade sales tak pampers anak aku tu
huhu

Friday, March 25, 2011 8:57:00 AM

betul tu...asal dpt info ade diskaun wajib pi cari kan kak...ye laa selagi boleh cut cost ...selagi tu laa kite cube kan.....

oo akak pun gi seri kembangan laa semalam yeak...lieya pun hale ke sane semalma pas abis keje, tapi gi JJ laa heheeheh

Friday, March 25, 2011 9:30:00 AM

akak pon akan cari susu dan diaper ofer gak...
nak jimat kan????
tp susu DL tuh susah dah nak cari yg pek lama tuh skrg....
tp sib baik anak akak minum jerk yg pek baru....

Friday, March 25, 2011 9:39:00 AM

dari ko ke sane sini carik yang murah kan, baik ko beli je wei. ke hulu ke hilir tu rugi minyak kete je. hehehe.

brape rege DL 1kg wei

Friday, March 25, 2011 9:49:00 AM

beli je memane susu/pampers yg ade....klu jenjalan jauh, bt abis myk..same je pun...huhuhuhu!

Friday, March 25, 2011 10:40:00 AM

kesian lak awak cikmot, igtkan semua giant ade buat promo gini..time rina pulak bile dah ade buat sale bagai, gaji pulak hampes, huhh..

Friday, March 25, 2011 11:32:00 AM

zan, semalam akak pegi econsave beli susu anak.. ce izan survey kat econsave laks.. semalam tengok banyak sungguh stok DL pack lama tuh..!!

Post a Comment