Tuesday, March 29, 2011

Bersiaran Dari Kuching, Sarawak


selamat pagi semua...
salam dari kuching...
ari ni tak tau nak kemana lagi...semalam dah p seberang kat perkampungan melayu tu...dah makan mee kolok seme...rini nak cuba ayam pansuh kut...eh ada sesapa nak kirim kek lapis sila bitau...tapi malangnya nset aku tertinggal kat umah...sian dia tak pat ikut naik flight....buat kak maria....jap lagi saya sms no pon hubby saya kat fb ek...akak sms kat sana...daaa...

flight kembali ke pangkal jalan esok malam jam 8:30...huhuhu...masak la mak nak berkelana pas checkout sok tengahari...huhuhu...klah, mak nak bersiap...nak sarap...lapo...eh mak dok otel 360 xpress city center....tul2 tengah bandar ni ha...otel 3 bintang jek...jadilah save bajet..huhu...klah...daaaaa..

18 comments

Tuesday, March 29, 2011 8:06:00 AM

nti ko cite ye tmpt apa yg boleh dilawati di sane...


sbb aku dpt tiket murah ni....seme2 4 beranak....377 pg balik, campo beg semua la...cuma hotel je kena cari..

tapi aku tak bayar2 lagi harga tiket tu sbb puas aku tanya nojah dan searching...tmpt apa la menarik kat sane tuk budak2...tuk mak budak tu lain la....shoping2...

Tuesday, March 29, 2011 8:13:00 AM

woww...org kuching sehat? :D

Tuesday, March 29, 2011 8:13:00 AM

wah jln2 kuching..FM ada tk utk giveaway...hehehe

Tuesday, March 29, 2011 8:24:00 AM

wohhhh cik mot di sarawak rupanya.. mesti ada ole2 bawa balik ni.. hehehhe

Tuesday, March 29, 2011 8:25:00 AM

oo..g kuching..syoknyer..jalan2 ek??

Tuesday, March 29, 2011 8:35:00 AM

wah bestnye jalan2 kat sarawak....enjoy ur day kak!~

Tuesday, March 29, 2011 9:03:00 AM

kak zan jgn lupa ole2 dari kuching tok saya yea....

Tuesday, March 29, 2011 9:04:00 AM

kirim salam kat family aku disana ye.

Tuesday, March 29, 2011 9:28:00 AM

ooo kat kuching rupa nyaa...
nak terubuk masin..!

Tuesday, March 29, 2011 9:38:00 AM

la bile ko pegi kuching??
sori br tau :p

take care..ingat aku dlm tido mu
ngeeee

Tuesday, March 29, 2011 10:16:00 AM

Cuti² m'sia yer CM ^_^

Tuesday, March 29, 2011 10:33:00 AM

amboi, syoknye! mee kolok tu mcm menarik je?

Tuesday, March 29, 2011 10:36:00 AM

seronoknyer dapat berjimba2 n berjalan2..jgn lupa snap gambo banyak2..aku suka nak tengok...uhukkss..zan, nanti ko ym aku tau..nak tau berapa bajet pegi sana..kahkahkah..

Tuesday, March 29, 2011 10:45:00 AM

wah akak..bestnyer kek lapis

Tuesday, March 29, 2011 10:58:00 AM

pegi sarawak ke???
jeles..:P

Tuesday, March 29, 2011 2:55:00 PM

As salam..
Jgn lupa ole2 dr Sarawak...

Cendol Dan Peralatan Tradisional | Teratak Usang

Tuesday, March 29, 2011 4:45:00 PM

ayam penyek kat kedai auwww.. auwww.. tue sedap! mesti cuba tau..

depan hotel apa ntah tak ingat la hehe... :P

Tuesday, March 29, 2011 5:03:00 PM

wah ko dah pegi ke heheh diam2 je

Post a Comment