Thursday, March 17, 2011

Besday Around The Corner


hurmm...esok lusa bersamaan hari ahad ni besday dak irfan yang ke 2 TAHUN...dah makin besar anak teruna aku sorang ni...tapi tahun ni, tak berapa nak ada bajet nak wat beseday parti...so ritu aku just tempah mini top pack dari kak mai sana tuk goodies bag beseday dia...kasi kat taska jelah...janji derang seme hepi kan...aler, anak² kalu dapat kek sebiji pun hepi...tiup2 lilin sudah...huhuhu....

ni rupa mini top packnya...disertakan sekali dengan plastik...

tunggu ari ahad ni baru nak p cari jajan nak buh dalam plastik tu...skang sibuk sikit la...tu jelah yang termampu tuk hepikan anak²...nengoklah kalu ada bajet terlebih sikit, aku ingat nak wat majlis doa selamat sekali...banyak yang hendak diselamatkan ni...hehehe....

klah, tu jelah citer tuk hari ni...my boss ada...lagilah banyak alasan aku malas nak update blog kan...huhuhu...daaa....selamat bekerja semua...

22 comments

Thursday, March 17, 2011 8:12:00 AM

buat kenduri doa selamat jer....

Thursday, March 17, 2011 8:29:00 AM

tanak jemput aku??

Thursday, March 17, 2011 8:29:00 AM

oooh besday irfan dah dekat ...yeaa! in advance...happy besday! comelnye goodies bag dia..nak 1..hee.. ^_^

Thursday, March 17, 2011 8:30:00 AM

epi besday irfan... :)

Thursday, March 17, 2011 8:33:00 AM

irfan pun bulan 3 jugak...yeah!

hepi becoming bufday yer irfan..:D
smg jadi anak yg berguna pada mama& papa....

<>

Thursday, March 17, 2011 8:40:00 AM

boss dah balik ...
irfan nye besday bulan sama cam aku ...waahhhh

Thursday, March 17, 2011 8:43:00 AM

ye ye irfan dah beso...leh la beradik dah...

Thursday, March 17, 2011 8:47:00 AM

hulurkan satu kat sini...hahahaha!

Thursday, March 17, 2011 9:42:00 AM

beli jajan kat cokit wei..banyak pilihan murah plak tu

Thursday, March 17, 2011 9:53:00 AM

@blogger addict
tulah tu...hajat dihati nak wat kenduri doa selamat la ni...

Thursday, March 17, 2011 9:56:00 AM

@@xiM
lor, jemput hang p mana plak???ishh...

@mamalieyna
bleh bleh...bagi kat arif...amiklah...hehehe...

@mizzkechique
lum besday lagi ni...hehehe...

@AYuNG
haah, tetiba nak keluar bulan 3...:p

@eima
sama bulan ngan apak dia sekali ni...

@~aSHa~
ceh...tunggu ko dulu la...

@Mommy Fara
nah amiklah...

@Miss Geli
aku ingat pun memang nak p area sanan sabtu ni...

Thursday, March 17, 2011 10:08:00 AM

akak..jgn lupe pos sini sket jajan..hehe

Thursday, March 17, 2011 10:08:00 AM

iman pny bday bulan 7
aku da gedik2 nk plan
hahaaa over kan :p

Thursday, March 17, 2011 10:14:00 AM

wahh besday Irfan dh dekat...tiup2 lilin pastu kasi gudis dah laa...bagi sonok dak tecik tu je...hehee dh 2 tahun ye Irfan...

Thursday, March 17, 2011 10:16:00 AM

nak jajan jugak... ;p

Thursday, March 17, 2011 10:19:00 AM

damia pong
xlama juga dah
bulan depang

Thursday, March 17, 2011 10:32:00 AM

yeay!!nanti aqeef dapat goodies bag...hahaha..

Thursday, March 17, 2011 10:44:00 AM

Comel goodied bag tu ^_^

Happy birthday in advace HNI.

Thursday, March 17, 2011 11:41:00 AM

besday si ami, 30/3 akan dtg. tak plan lagi nak buat apa yg special utk dia, time tu en. abah g chengmai

Thursday, March 17, 2011 12:09:00 PM

alamak !!! meh la hantar kat sini sikit...

epi bufday

Wednesday, March 21, 2012 12:49:00 PM

Salam, kat mane ye tempah goodies bag tu?comel la..

Wednesday, March 21, 2012 12:49:00 PM

Salam, kat mane ye tempah goodies bag tu?comel la..

Post a Comment