Thursday, March 24, 2011

I Need Your Help

dah gaji cam biasa lah...barang yang paling penting kena dan mesti cari susu dan pampers anak...so nak tanya korang la kan...kut² la ada yang tahu...kat mana skang ada sale ek...aku mencari...

pampers cap FITTI saiz XL52..semalam p nengok kat C4...rege RM25.90...tapi malangnya dan sedih sekali, saiz XL sudah kehabisan...p DS pun sama...erk...ramai tul pakai saiz XL ek...huwaaa....

susu DUTCH LADY 456 perisa MADU tapi pek lama...si kakak takmo pek baru...sob sob...dia kata tak best...

dan susu Anmum step 3 perisa MADU gak...tapi baru berhajat nak tukarkan susu Dutch Lady 123 perisa madu kat dik irfan...baru mak pak dapat wat penjimatan yang banyak...

so kalu ada sesapa tau, sila inform aku ek...jasamu dikenang...

notadijariku: buat suami, jangan lupa bawa dik irfan p cek up petang ni ek...mekasih bebanyak...daaa...

18 comments

Thursday, March 24, 2011 11:05:00 AM

susu dutch lady tu biasanya akak sy beli kt tesco, waktu2 sale mmg murah kak.. dalam 21.9 mcm tu... kdg2 kt giant pun ada, tp dalam 22.9

Thursday, March 24, 2011 11:12:00 AM

ni rina copy paste dari kawan rina punye fb..

"Giant sdg mengadakan jualan penghabisan stok susu DUTCH LADY 123, 456 dan 6+ 'pek lama' dgn harga RM15.90 1kg..dan Dugro 1+, 3+ dan 6+ pek lama dgn harga RM17.90 1kg.."hanya untuk bungkusan gambar lama shj"..smlm sy gi tgk tarikh luput pek2 tu ialah pd Julai 2012..masih elok cuma dorg nk seragamkan pek shj..pek2 lama dh x nak..untung la sesape yg anknya minum susu ni..bole jimat"

Thursday, March 24, 2011 11:22:00 AM

tadi dapat sms dari Tesco susu Dutch Lady 123/456 1kg RM19.50(had kepada 5 pek shj)murah ker tuh?TQ

Thursday, March 24, 2011 11:23:00 AM

bkn ibu kena bw anak...
bagus nye apaknye ...

aku tatau la .. sbb semua tu dak kecik fahim tak guna

Thursday, March 24, 2011 11:24:00 AM

@mizzkechique
ok dik tina...mekasih sudi menolong...

Thursday, March 24, 2011 11:24:00 AM

@r|nA @ ja|j|na
info yang sangat berguna...thanks a lot rina...jasamu dikenang...harus terjah giant balik ni....

Thursday, March 24, 2011 11:27:00 AM

@ibuafiqahhuzaifah
eh tu dikira murah tu...skang susah nak pat rege promosi gitu...
mekasih atas info tu...

Thursday, March 24, 2011 11:28:00 AM

@eima
ibu tak pat p ari ni...
sibuk...so suh apaknya jelah...g pun anak apak tu...huhuhu

Thursday, March 24, 2011 11:31:00 AM

most welkem kak...
tp mmg biasanya tesco/giant yang murah...

Thursday, March 24, 2011 11:36:00 AM

x tau la sy ..:) tp pegi giant tuh . yg de org komen tu. sy nak g la jugak. tp, gaji x dpt g..:P

bagus ayhnye bwk pegi cekup. :P

Thursday, March 24, 2011 11:55:00 AM

Kat GIANT tgh ada sale.

Thursday, March 24, 2011 12:01:00 PM

apa kata try cik kat link2 macam giant ke?? mesti ada kot....

Thursday, March 24, 2011 12:54:00 PM

dah gj ke
jeles gile
aku dah kering gile ni

Thursday, March 24, 2011 1:03:00 PM

anak akak pakai 'cloth diaper'... dah lama tak check rege pampers ni... ada gak stok Huggies kat rumah, tu utk klu keluar jalan-jalan gi cuti2 je la... kdg2 emergency pakai gak la...

Thursday, March 24, 2011 1:03:00 PM

anak akak pakai 'cloth diaper'... dah lama tak check rege pampers ni... ada gak stok Huggies kat rumah, tu utk klu keluar jalan-jalan gi cuti2 je la... kdg2 emergency pakai gak la...

Thursday, March 24, 2011 1:09:00 PM

kang saya cakap kat tempat saya ada sanggup ke turun sini?ehhe

x balik modal nak datang beli tu

Thursday, March 24, 2011 3:01:00 PM

sy pun selalu je terlepas sale =(....nak mtk tlg gak! uwaaaa!

Thursday, March 24, 2011 3:49:00 PM

aku kalo pampers time gaji ni isya Allah tesco selalu bg diskaun
susu iman pn kt tesco aku tgk lg murah dr kedai ubat

Post a Comment