Monday, March 14, 2011

Kak, Aku Jarang Update Blog, Tak Bermakna Aku Mengandung Ok...Salah Spekulasi Ko Tu...Hehehe....


salam semua...kalu korang perasan la kan...sejak dua menjak tiga menjak dan bermenjak2 ni aku dah jarang sangat update blog...ada pun satu entry jek sehari kalu nak dibandingkan masa zaman kerajinan yang melanda dulu...skang???owhh tidak lagi...lagi pulak bila penyakit Malas Update Blog (MUB) sedang melanda....siyes, sejak penyakit MUB ni menular dalam diri aku, aku jadi malas...nak pandang blog sendiri pun rasa lugai...apatah lagi nak mengemaskinikannya....

dan adalah seseorang yang bertanya...eh, ko ngandung ek sebab tak update blog...heran plak aku...ada gak spekulasi cam gitu ek...aku nengok dak bunga, dak eima yang ngandung tu bleh jek update blog hari2...dan hari2 gak aku baca walaupun aku tak tinggalkan jejak...huhuhu...so kepada seseorang tu...ternyata salah la konlusyen yang ko buat tu...hahaha...

dulu aku akuilah kan, sehari tak update blog sendiri rasa tak lengkap hari2 yang dilalui...tapi skang tidak lagi..terutama sekali sejak aku alami penyakit MUB ni...hahaha....dan ada gak yang bertanya, naper aku tak update blog....hurmm..nilah jawabnya....maaflah kalu korang datang blog ni, tapi masih kejung tidak bergerak dengan adanya entry baru...dan kadang2 aku pun berharap agar penyakit MUB ni berlalu pergi agar aku leh berceloteh cam dulu kat sini...huhuhu...

dan pada teman2 blogger, maaf ku pinta...sesapa yang update tu aku ada jenguk umah korang cuma tak tinggalkan jejak jek...sebab sekarang aku lebih suka membaca blog orang lain yang aku rasakan lebih menarik dari membaca blog sendiri...klah, tu jek aku rasa tuk kali ni...aku dah rasa malas ni...arghhh tolong tolong...bebaskan aku dari penyakit ini...tak suka tak suka...

notadijariku: entry sal saifullah tadi aku dah save as draft...adalah hamba Allah menyentuh sal etika kerja dalam komen beliau...mekasih pada teguran yang diberi...kalu nak cakap sal etika kerja...update blog time kerja pun dikira satu etika jugak ek kak...huhuhu....daaa.....pis no war...

9 comments

Monday, March 14, 2011 6:40:00 PM

baekkk...
ayung terima alasan itu...hehe:D

Monday, March 14, 2011 6:43:00 PM

biasa la tu.. sy pun pernah alami. jangan paksa sebab nanti stress. bila ada mood baru update. actually i pun ngandung . kekekeke
SEBAB TAK BERTUDUNG MAKA TAK LAYAK MENYAMPAIKAN BENDA BAIK

Monday, March 14, 2011 7:36:00 PM

apa kena mengena mengandung ngan tak hapdet blog..

emmm terkesima seketika..

Tuesday, March 15, 2011 8:29:00 AM

hahahahahaha.. spekulasi tu tidak benar sama sekali..tp kalo benar apa salahnya :p

Tuesday, March 15, 2011 9:09:00 AM

uhuk..uhuk.. patut la saya terbatuk2.. akak sebut2 nama saya erkk!! ahhaahah...

betol kot kak... klu preggy mmg rase malas nk bukak blog.. jgn kata blog orang, blog sndri pun tak buka.. mood ke laut kotttt sbb asik wek wek.. haahah

Tuesday, March 15, 2011 10:02:00 AM

betui la .. aku nk update pun mls kak ...
tp aku paksa dr aku ..
huhu kak kompom tu kak ...hahahah

Tuesday, March 15, 2011 10:07:00 AM

kalo ngandung malas nk update blog ke? hurmm aku ni peknen ke tak mmg malas nk update.. wakakak sb aku BUSY.

Tuesday, March 15, 2011 11:07:00 AM

ahahahahhaha.. sabi je la cikmot.. sy pn dh kene penyakit MUB kehkeh

Tuesday, March 15, 2011 12:31:00 PM

adess.. salah eja, bkn sabi tp sabo

p/s: cikmot, sy tag cikmot, sila la jawan klu rajin :D
http://jueabdrahman.blogspot.com/2011/03/mari-jawab-tag.html

Post a Comment