Tuesday, March 22, 2011

Nak....Jadilah Anak Yang Soleh...Taat Kepada Ibu Dan Abi...Mendengar Kata...Dan...Jangan Buli Kakak!!!


Tanggal hari Ahad yang lepas, bersamaan 20 Mac 2011 merupakan Hari Lahir Yang ke 2 Tahun buat anak bujang nan sorang ni...HADIF NASR IRFAN...maafkan ibu sebab tak sempat nak buat kenduri doa selamat ke apa sebab di luar bajet tuk bulan ni...insyaAllah jika ada rezeki lebih, kita adakan majlis tersebut ye sayang...

pepun, syukur ke hadrat illahi kerana memberi kesihatan yang baik buat anakanda tersayang...akal fikiran yang tajam dan kecerdasan...moga anakanda menjadi anak yang cemerlang...dan satu pesan ibu...jangan asyik nak buli kakak jek...asal gaduh, gigit tangan kakak...mana yang sempat la...huhuhu...

yey, saya dah 2 tahun...yihaaa....

dan tahun ni, hanya mampu sediakan goodies bag tuk sahabat handai di taska sahaja...nilah hasilnya...ada 60 buah goodies bag...dan ari sabtu lepas, ajak hubby p beli jajan kat kedai pemborong makanan ringan di Jalan Pudu...dan total seme barang yang ada dalam goodies bag ni tuk 60 bekas hanya RM44.80 sahaja...jimat disitu...tak sabar nak memborong lagi tuk besday si kakak plak... 

nantilah, kita paw abi suh beli motor vespa cam di bawah ni k...kaler pink pun ok ni...huhuhu... 

tak pun kita paw abi beli kete racing cam gini...hahaha... 

tapi, tu pun kalu ada bajet ye nak...skang sila mimpi2 dulu...kalu ibu nak kena beli pun, ibu kena wat kertas kerja dulu la gini...ye ar, takkan nak beli satu...berebut kang...hahaha...

buat anak bujang tersayang...HAPPY BESDAY...WE ALL LOVE YOU SO MUCH...

22 comments

Tuesday, March 22, 2011 9:58:00 AM

wah...dh dua taun...

Tuesday, March 22, 2011 10:05:00 AM

dhia dah dapat adiah besday dah...hehehe...
irfan dah besar...

Tuesday, March 22, 2011 10:14:00 AM

eppy belated besday utk irfan!
eh murah nye 60 just rm40++
menarik nih!

Tuesday, March 22, 2011 10:14:00 AM

epi besday dik irfan!!! takpe ibu kalo ibu kasi irfan adik lagi irfan bangga sebab boleh jadi abang!! :p

Tuesday, March 22, 2011 10:16:00 AM

hepi besday irfan..

Tuesday, March 22, 2011 10:26:00 AM

wei 2 taun dah ke. cpt nye. hepi besday dik ipan. jadik anak yg soleh ye

Tuesday, March 22, 2011 11:05:00 AM

o0o besday irfan sama ngan bulan achik arr ... nanti suruh ibu banjer irfan ngan achik ek ... epi besday irfan ... semoga irfan jd anak yg ibu idamkan dan berjaya dunia akhirat ...



lagi satu .. irfan jgn geget abg fahim tau .... geget kakak pun jgn jugak geget je ibu tu ....

Tuesday, March 22, 2011 11:11:00 AM

hepi bday irfan!!
semoga jd anak yg soleh ok..jgn notty2
:-)

Tuesday, March 22, 2011 11:14:00 AM

selamat hari ulang tahun hadif yg comel...dah 2 tahun dah....rasenye baru lagi lieya naik umah akak anta adiah yg kak mimi kirim kan heheeheheh.....

semoga menjadi anak yg bijak, soleh dan siaht2 selalu...amin

Tuesday, March 22, 2011 11:34:00 AM

epi bday irfan..smoga jd anak yg taat perintah ibu ayah n allah... jd anak yg soleh.. berjaya satu hari nti..

Tuesday, March 22, 2011 11:54:00 AM

selamat hari lahir ye adik irfan..semoga menjadi anak yg soleh dan patuh pd ajaran Allah ye..

Tuesday, March 22, 2011 12:07:00 PM

moga jadi anak yang soleh, selamat ulangtahun kelahiran buat irfan

Tuesday, March 22, 2011 12:11:00 PM

Happy birthday to you HNI, smoga membesar sebagai anak yg sihat, soleh & taat pada ibu & abi ^_^

Tuesday, March 22, 2011 12:34:00 PM

clamat ari besau pada anak cik m0ot....
hehe cik mot lak ble besday nye??

Tuesday, March 22, 2011 1:23:00 PM

kak..mane beli plastik upin ipin tu kak??nak beli jugak... please..please..please..

Tuesday, March 22, 2011 1:23:00 PM

lupe plak nak wish..maklumlah dah tua...
happy besday irfan..jd anak yg baik tau...jgn buli kakak..sian kakak..

Tuesday, March 22, 2011 2:33:00 PM

epi besday irfan

Tuesday, March 22, 2011 6:33:00 PM

Happy bitrhday irfan.. Makin bulat akak tgk

Tuesday, March 22, 2011 7:17:00 PM

hepi bezday irfan..
cpt je ek
dah 2 thn

Wednesday, March 23, 2011 9:41:00 AM

goodie bag tu mcm best je!

Wednesday, March 21, 2012 12:44:00 PM

Salam, bday anak awk same dgn anak sy..sowi nak tnye label goodies bag tu wat sdri ke or ade tempah mane2?leh kasi tau..hehe

Thursday, May 08, 2014 12:13:00 AM

Salam...boleh tau tak label goodies tu wat sndiri or tempah kt mne? Tq

Post a Comment