Tuesday, March 1, 2011

Sampai Jugak Ko Ek...Ingatkan Dah Sesat Tadi...

alhamdulillah...dah lama aku menanti kehadiran cek ni...sampaikan hampir meroyan² dah aku tau...dan semalam sebab kes tak sabar sangat...aku anto tiket kapal terbang ke nuffnang...tapi nan ado jawapan...sudahnya pagi tadi cek email...yey...dapat email dari HSBC tu...katanya payment sedang otw...wee....hatiku berbunga riang...esok lusa, tulat tubing dan seterusnya, akan tibalah cek ni ke tangan aku...so leh la aku wat belanja p Kuching ujung bulan ni kan...leh beli banyak FM dari sana...pastu leh wat GA dan kasi kat korang...kan kan...ke korang nak kek lapis ni???aku ni sepotong sorang mau???hahaha...

owhh, cek, ai lebiu la...walaupun takdelah sampai riban²...tapi syukur, masih leh wat guna bayar duit otel selama 2-3 malam tu...:p

so korang lak camner???yang dah lama cash out tu, dah dalam notis pembayaran ke lum???sure dah ramai yang dapat kan....kita enjoyyyyy....

ok, sila bodek skang, aku nak ole² free dari Kuching...hahaha....

25 comments

Tuesday, March 01, 2011 1:32:00 PM

bole ar blnje makan huhu
tanx utk nasik lemak huhu ;))

Tuesday, March 01, 2011 1:36:00 PM

akak....blanje eskem...hikhik

Tuesday, March 01, 2011 1:41:00 PM

syoknyer..

ena pun dah cashout tp lambat lagi lah dapat rasanya tu.. huhu..

Tuesday, March 01, 2011 1:45:00 PM

samalah kita...dok tertanya2 gak mane byg cek ni..sudahnya pg td dpt email cenggitu..best!

waaa nak FM gak..!

Tuesday, March 01, 2011 1:55:00 PM

cm, kucing bulu lebat sekor deh!!

Tuesday, March 01, 2011 1:58:00 PM

adoii..baru nk tengok amount tuh bapa...ehhe:D

Tuesday, March 01, 2011 2:05:00 PM

wahh bestnyerrrrrrrrr angah kat sini still tunggu lagi

Tuesday, March 01, 2011 2:19:00 PM

ehem2 kak izan..jgn lupe ole2 kuching utk sy ye hehe

Tuesday, March 01, 2011 2:44:00 PM

mna amaunnya????

*tgh tggu jgk ni..hihihihi

Tuesday, March 01, 2011 2:49:00 PM

selamat bercuti cikmot, moga selamat pergi selamat blk :)*ayat nak bodek cikmot :D

Tuesday, March 01, 2011 3:48:00 PM

wah, mcm dah terbit rs jeles dlm ati, mcm ne nie?

Tuesday, March 01, 2011 3:57:00 PM

ingatkan sape yg sesat tadik...muahaha

Tuesday, March 01, 2011 4:07:00 PM

hehehe...amount saya sgt la sadisnya...huhu...

salam dear, thanks drop by my blog, awat x follow sekali, x pe, biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

nice blog!!

Tuesday, March 01, 2011 4:31:00 PM

ok la tu kak

Tuesday, March 01, 2011 5:27:00 PM

Aku tggu nanang aku jadi 3 angka baru cash-out.

Wah cuti² malaysia lagi, bestnya. Nak kirim FM bley ^_^

Tuesday, March 01, 2011 7:34:00 PM

x aci .. belanja akak .. banyak tuu kalau boleh bayar duit otel 2-3 mlm woooo :))

Tuesday, March 01, 2011 8:18:00 PM

blanja blanja blanja

Tuesday, March 01, 2011 9:00:00 PM

akak tak nak FM... nak kek lapis srwak... kirim eh... akak kirim ngan duit skali la... buleh?

Tuesday, March 01, 2011 9:01:00 PM

akak tak nak FM... nak kek lapis srwak... kirim eh... akak kirim ngan duit skali la... buleh?

Tuesday, March 01, 2011 9:49:00 PM

xpernahnya nak dapat.. dari tahun lepas mcm tu jugaklah angkanya.. hehehe

Tuesday, March 01, 2011 10:50:00 PM

cik mot.. kita senasib lah. sya pun sdg menunggu cek yg belum kunjung tiba. arr..bila nak sampai ni

Tuesday, March 01, 2011 11:00:00 PM

moh jmpe kt mines banjer,hahah

Wednesday, March 02, 2011 3:32:00 AM

mamy pun suka kumpul fm apakata moh kita tukar fm nnt hee fm lebanon dgn fm kuching ;) heee

Wednesday, March 02, 2011 11:08:00 AM

Hmmmm...best gitu...boleh opentable le jawabnya..hi..hi

Wednesday, March 02, 2011 4:39:00 PM

best2..nak2 ole2 plisss

Post a Comment