Tuesday, April 26, 2011

Aku Janji 8 Tapi Aku Pilih 9...Meh Nengok Saper Yang Kena


ok ok...aku dah malas nak tangguh² lagi...banyak hal lain yang nak kena wat...so tadi aku telah memaksa dak opismate aku wat cabutan nama² yang bertuah...so korang cek la nama korang kat bawah ni ada ke tak...ni tiada pilih kasih or KEKASIH ek...seme urusan cabutan dibuat sepenuhnya oleh 2 orang dak opismate aku tu...sorang tukang cabut...sorang tukang snap...aku hanya terima gambar ni jek...hehehe...saje aku suh meke yang cabut..sebab dia bukan blogger...dia tak kenal sesapa...kalu aku yang cabut, sure aku pilih kekasih...hahaha....

owh ya, ritu aku kata ada 8 FM yang nak di Give Away kan ek...tapi rini aku pilih 9 orang peserta yang bertuah...so nasiblah korang dapat FM dari Sarawak or Cameron Highlands tau...

Mereka yang bertuah adalah...

kepada penama di atas, sila lapor diri kat ruangan komen ni...aku tak punya banyak masa nak cari backlink satu persatu blog korang...ni pun gegas punya update...bos dah terpacak depan mata ni...

pas dah lapor diri sini, sila emailkan alamat korang kat comot81@gmail.com ...maybe dalam minggu ni or minggu depan aku p pos...sebab bekalan setem lum mencukupi ni...hehehe...

lor, tangan si pencabut pun ada...layan... 

dan penama peserta yang terlibat... 

yang tak bertuah, jangan riso, mana tau sok aku wat lelongan amal seme FM² aku ni...tak pun keychain² dari oversea yang memenuhi dinding ni...hehehe....daaa...mekasih kerana sudi join Give Away sempoi aku ni...

sekian...eh maybe 3 lagi nama akan dicabut selepas ni...kita nengoklah macam mana....

18 comments

Tuesday, April 26, 2011 10:46:00 AM

cehhh tak aci..hahahaha tkpelah try lgi nti

Tuesday, April 26, 2011 10:51:00 AM

eh2..bertuahnya saya... mekaseh akak..
akan ku anta emel sebentar lagi..

Tuesday, April 26, 2011 10:57:00 AM

ye ye akak lucky...
nti bg by hand la..sian kat akak izan nak kena pos..bazir ongkos je...akak nak ke lembah kelang ni nanti...roger semula ye...

leh bertemu blogger....kita berkenalan di alam maya je kan kak...

Tuesday, April 26, 2011 11:01:00 AM

pesal tak dak nama aku ni ... tak aci tau ..hahahah

tahniah sape yg berjaya tu ... k.asha tampal kat peti ok ...

Tuesday, April 26, 2011 11:01:00 AM

arghhh...TIDAKKK!!!

saya tak terpilih...

hahaha, thanks sb melawat blog sy...
lawat le lagi ye cik kak

;-)p

Tuesday, April 26, 2011 11:15:00 AM

alhamdulillah... yeayyy!!! namo den tu! tqvm.

tq pencabut nama. sat gi afne email k?!

Tuesday, April 26, 2011 11:22:00 AM

takde rezeki.

Tuesday, April 26, 2011 11:22:00 AM

benar kata kak asha..sya pun rakan blogger cikmot gak...kan kan..

tak sangka AKU SANGAT BERTUAH..

YE YE..DPT FM..BUKN HOTFM OK..TP fm dri Sarawak...eh Cameroon..apa2 ja..mana2 pun okey zan..

tqvm

Tuesday, April 26, 2011 11:27:00 AM

wah.. namaku juga ada..

Jarang menang lucky draw ni... tq berjuta-juta kali buat yg tukang cabut dan penganjur....:)

Tuesday, April 26, 2011 11:52:00 AM

alaaaa majuk la :p

Tuesday, April 26, 2011 11:54:00 AM

cis. x bertuah pungg

Tuesday, April 26, 2011 12:24:00 PM

wah! nama munna ada sekali la...Alhamdulillah

Tuesday, April 26, 2011 1:49:00 PM

tahniah pada pemenang

Tuesday, April 26, 2011 2:16:00 PM

Rejeki masih tak menyebelahi aku...uuwwaaaaaa...nak FM

Tahniah pada yg berjaya.

Tuesday, April 26, 2011 4:05:00 PM

rajinnyee..siap taip2..print2..potong2..cabut2..
hebat..ehe

Tuesday, April 26, 2011 5:11:00 PM

nil pn tpilih.. alhamdulillah :)

thanks..
entry kmnangan.. :http://neaflerida.blogspot.com/2011/04/alhamdulillah-kemenangan-untuk-hari-ni.html

Tuesday, April 26, 2011 5:49:00 PM

qard dah email

Tuesday, April 26, 2011 5:50:00 PM

Salam..

Leen dah email kejap tadi..tahniah jugak buat pemenang yg lain..

thanks..

Post a Comment