Thursday, April 7, 2011

Apa Aku Nak Buat Dengan FM Yang Bersisa Ni???


ari ni tetiba aku jadi rajin dok wat 5S bilik sendiri...rimas tul...dah berkurun rasanya aku tak mengnemas...malas pun ada sebenarnya...kemas punya kemas...baru perasan ada beberapa ketul FM dok tersimpan rapi lam kotak bawah meja aku ni...skang dok memikir nak buat apa ngan FM ni seme ek...ada dari CH dan Kuching jek ni...nak lekatkan kat peti ais kat umah rasanya dah takde space dah...penuh dah...kat peti besi kat opis ni pun dah penuh...aku lak naik rimas melihatnya...ce bagi cadangan apa aku nak buat ngan FM yang ada ni...ritu ada yang bertanya ada FM lebih, masa tu aku tengah baik hati terus aku minta alamat...hahaha...aku lebih suka kasi pada mereka yang betul² berminat...tapi tak leh cakap gak...kadang datang mud aku baik hati...kadang datang mud keras hati...huhuhu...

klah, punya berbelit aku cakap...pepunn ni FM yang aku maksudkan tu...

korang nak??? nak bleh...tapi korang sapotlah duit postage...hahaha...

22 comments

Thursday, April 07, 2011 2:39:00 PM

akak...sy nak!!! hahaha

Thursday, April 07, 2011 2:40:00 PM

nk FM kuching:)

Thursday, April 07, 2011 2:40:00 PM

tp kan kak..apa kata buat GA pastu adiahnya mende tu...hehehe

Thursday, April 07, 2011 2:43:00 PM

nak. tp free..haha

Thursday, April 07, 2011 2:46:00 PM

cantiknya FM. nak satu :)

Thursday, April 07, 2011 2:46:00 PM

meh kasi seketul burung kenyalang :p

Thursday, April 07, 2011 2:51:00 PM

nak yg burung kenyalang tu...nnt kita jnji jumpa kat mn2 yer...hehe

Thursday, April 07, 2011 2:52:00 PM

Nak..nak..nak...

Thursday, April 07, 2011 2:58:00 PM

i pun tgh gila kumpul FM. so far dah ada yang dari vietnam, cameron, penang, melaka. aritu g sarawak rugi tak beli. masa tu belum jadi hobi lagi.

Thursday, April 07, 2011 3:01:00 PM

wah!.. chantek2 semuanya...

Thursday, April 07, 2011 3:17:00 PM

ayu pun nak ...bayar pos pun tak kisah..memang tgh tambah koleksi..

Thursday, April 07, 2011 3:31:00 PM

wah bagus menderma pada mereka yang berminat

Thursday, April 07, 2011 3:38:00 PM

xpe la aku kasi laluan kt mereka yg minat gile
aku xminat sgt :-)

Thursday, April 07, 2011 3:43:00 PM

sy tak nk yg ko bg pun tak tertamapal lagi...hehehe

Thursday, April 07, 2011 4:03:00 PM

selain dari cameron & sarawak ada apa lagi?hehe

Thursday, April 07, 2011 4:04:00 PM

nk gaks!!!!!!!!!!!

Thursday, April 07, 2011 4:05:00 PM

whoaa! bab barang free, ramai lak yg mengantar komen eh? heheheheheh!

Thursday, April 07, 2011 4:14:00 PM

free kompom aku nak wehhh! aku nk burung dgn stroberi. blh tak?

Thursday, April 07, 2011 4:45:00 PM

ila pun nak...nak ketapi tu....my emel ilahfazilah@gmail.com.... stakat byrn pos..xde hal..

Thursday, April 07, 2011 5:43:00 PM

zai pun nak fm topi tuuu..

Thursday, April 07, 2011 6:14:00 PM

As salam..
Wah..ole2 dr seberang..cantik la..

Sunday, April 10, 2011 8:38:00 AM

nak yg topi tu...sbb yg jenis topi tu...aritu aku bg kat org...last2 aku takde bentuk tu..

Post a Comment