Friday, April 8, 2011

Awok Rasa Hampa Sangat Ni


adoi, awok baru balik dari bank rakyat...kononnya nak submit borang nak beli saham tu...sorang bleh beli RM500 jek...awok berangan nak beli tuk 2 orang...sekali bila awok masuk jek bank tu...nampak la notis gini...NOMBOR GILIRAN TELAH HABIS...adoi...tanya punya tanya orang yang bertugas...suh awok datang semula jam 2:30 petang...adehh...petang ni awok nak p kelain...bistu camner ni...

tak sangka awok ramai benar yang dok nak beli saham ni...termasuklah awok kan...huhuhu...
takpelah, awok cuba dan cuba lagi la...huhuhu....

notadijariku: boss, tepat jam 2 saya balik ek...mekasih....

14 comments

Friday, April 08, 2011 12:26:00 PM

cuba awok gi kat tempat lain pulok ...

semalam depa kata kat presint 15 penuh ... soo jijah n the geng pegi la kat presint 8 ... penuh jugak .. hehehe tapi syukur alhamdulillah dapat ...

Friday, April 08, 2011 12:34:00 PM

@Jijahh @ f.k
sampai ati kome p tak bitau awok..kalu idak leh kirim...sob sob...

Friday, April 08, 2011 12:50:00 PM

nak beli saham jugak lah..
awok dah cakap..tetiba teringin jugak

Friday, April 08, 2011 2:15:00 PM

uih, sekarang sume orang dok bercerita pasal saham bank rakyat yerk,
semog nanti tercapai jua hajat cikmot tu yerk..

Friday, April 08, 2011 2:47:00 PM

izan,

windunya nak bebel kat sini..
lama bnor rasa nya tak leh singgah.. tp arini boleh plak.. memg pelik..
kat umah dah lama tak on9.. huhu..

Friday, April 08, 2011 3:08:00 PM

awok tu stand for saya ke ??

tak paham la guna bahsa gitu ...

Friday, April 08, 2011 3:17:00 PM

apa yg best ny saham ni ye? sy xtau apa2pon..huhu...ketinggalan nmpk ny

Friday, April 08, 2011 4:48:00 PM

wahhh... saham apa nie ce citer?

cambest jerk....!

Friday, April 08, 2011 5:28:00 PM

As salam..
Sama la kita...senasib.
Hari ni pi bank, sampai ada yg tunggu kat luar sbb dah tak muat nak masuk bank...punya la ramai org...

Friday, April 08, 2011 6:21:00 PM

Sampai bila saham di di 'open'? Awok pon nak beli gak ler. Baru jadi OKB ler katakan...ahaks...

Friday, April 08, 2011 10:23:00 PM

huuu~ awok jugak tak beli2..heee..

Saturday, April 09, 2011 10:46:00 AM

mmg ramai....gi lh mana² cawangan pun..kalau nasib tu ade..dapatlah..

Saturday, April 09, 2011 11:49:00 AM

awok pegi simpe 500 tu masuk asb lagi molek loh... takat gi bank situ idak le untung mano walaupun deme bagi 15%... akok tau le sebak akak ahli dari dulu... idak le banyak mana takat labur 500 tu lain la klu dapat labur 500ribu... itu akak nak le buat... tp idak la akak berduit pulok... ;p

Monday, April 11, 2011 1:12:00 AM

salam
esok kalu pergi ambik kan nombor gua sekali

Post a Comment