Thursday, April 14, 2011

Awok Rasa Sakit Mata Benar Skang Ni


owhh, dah petang baru aku dapat update blog ni...semalam aku mc...sebabnya batuk tak berhenti selama sehari malam tu peti suara aku rosak teruk...mak kehilangan suara...sudahnya mak mc sendiri...bukan apa, dari aku p keje, tapi tak pat jawab telefon yang berdering, baik aku mc jek...bukan p amik mc kat klinik memana tapi aku mc sendirian berhad...senang citer ari ni datang isi boran cuti rehat sudah...huhuhu...makin susut dah CR aku tuu....

eh panjang lak aku bermukadimah...ekseli sejak dua menjak dan mejak² salah satu sebab aku tak mampu nak update blog cam dulu sebab aku perasan la kan, bila aku ngadap pc ni lelama, mata aku mula berair...ye, aku mang rabun...aku terpaksa admit menda ni dari tahun sudah lagi...tapi masalahnya kan, dah pakai spek pun mata aku masih berair bila ngadap pc dalam waktu yang lama...adoii...makin parah plak rasa...so tuk tidak mudaratkan mata sendiri, aku hadkan pandangan mata aku memandang pc...paling koman pun dalam 2-3 jam sehari jek...oh ya, memalam pun aku dah tak online pun...jimat bil selkom aku...huhuhu...

oklah, pedih mata aku ni...lelama kan makin parah kan...kang jadi rabun yang kronik kang, aku gak yang susah...bukan leh beli kat memana kornea ni kan...babai la weii...mekasih sudi singgah blog kerdil aku ni...nanti bila aku dah ok, aku akan berblog cam dulu kala...daaa....

10 comments

Thursday, April 14, 2011 3:09:00 PM

moga2 sihat pas nie ye?

Thursday, April 14, 2011 3:22:00 PM

tak pe aku paham ...

Thursday, April 14, 2011 3:34:00 PM

salam izan.. byk minum jus carrot.. wat sendiri lg bgs..

Thursday, April 14, 2011 4:03:00 PM

EH SAMA LA
aku tgh kena sindrom pedih2 mata gak ni
ngadap pc je

Thursday, April 14, 2011 4:16:00 PM

kena pakai cermin mata klu cam gini

klik HB

Thursday, April 14, 2011 4:37:00 PM

begitu ke? x yah la ngadap pc sgt

Thursday, April 14, 2011 4:52:00 PM

same ngan akak, bile tgk pc lelame mate jd berair....sebab silau.. tp pakai spek ok dah..

Friday, April 15, 2011 8:59:00 AM

eh cam ramai lak kene saket mate nih,huhu,get well soon

Friday, April 15, 2011 9:13:00 AM

sy pun sama..spek ni pun dah kurang power ..kena tunggu gaji la kot baru boleh wat spek baru

Post a Comment