Wednesday, April 27, 2011

Dah Lama Tak Online Memalam...Nak Bercucuk Tanam Apatah Lagi...Arghh


waktu entry ni kuar, sure aku sedang lena diulit mimpi...jangan tak tau, aku memang jenis tido awal...kadang lepas solat maghrib jek terus peram anak² dalam bilik sesambil aku sekali belayar...hahaha...tu memang tabiat aku yang tak dapat dielakkan dari remaja, anak dara sampailah ke mak dara...tah ar...siyes la weii, kalu yang kenal akan aku sure tau aku mang jenis tak leh nak over night sikit...ingat dulu masa zaman remaja nakal dulu...kuar memalam ngan kengkawan...waktu mengeteh memalam sure aku akan menguap dopoloh kali...kalu kawan² dok paham tak tau la...tah la, aku pun tak paham...so sampai skang la aku mang jenis tido awal...hahaha...

jangan ditanya berita ke, citer tu ke, citer ni ke...drama apa² la yang bersiaran memalam sure aku akan jawab aku tak nengok punya...sib baik la ada astro...so leh ulang tayang citer yang aku ketinggalan kan...terutamanya CSI my peberet citer tu...hehehe...

mak aih, panjang bebenar mukadimah aku kan...ekseli aku nak kabo la kan, dah lama benar aku tak online memalam...apatah lagi nak BW kan...tak tau ar ngape...sejak sindrom M ni menular aku jadi malas...pandang lappy+notebook pun sepi jek...kadang aku lupa dimana letaknya beruk nan satu tu...baper bil selkom pun aku tak pasti...dah lama tak online kan, sure la bil cam gitu jek kan...jangan bila sampai bil mencanak lak even kita tak guna kan...tu memang menimbulkan amarah tu...hahaha...dulu ada gak la aku online memalam...masa tu tengah giler, terutama bila ada berpuluh² BE sedang berlegar²...so usaha kena keras sikit...tapi skang...BE dah nan ado, lagilah bertambah penyakit M tu kan...hahaha...

so, gitulah citernya ngaper dan sebab apa aku dah jarang online...tapi kepada teman² yang aku jarang komen n3 korang tu, jangan ar kecik ati, tak komen pun tapi aku singgah tau...tapi skang, masa cam agak suntuk...banyak tul keje...aneh tul...so oklah, jumpa esok...yey, esok khamis...pastu jumaat...sabtu ahad cuti dok umah seharian sebab hubby keje...senin jelah baru dapat kemana²...wahai anak, bertabahlah...hahaha...tetiba jek kan...daaa....selamat malam khamis semua...

thanks for drop by....
senyum...tak perlu kata apa apa...:d

2 comments

Wednesday, April 27, 2011 10:19:00 PM

akak pun dah lama tak dpt BE....kita tak rajin buat n3 ke atau nuff takde duit dahhhh...hehehehe

Thursday, April 28, 2011 11:03:00 AM

wahh.. ni memang dah tahap kronik penyakit M tu cikmot.. kene cr ubat tu..kehkeh

Post a Comment