Wednesday, April 27, 2011

Dulu Lain...Kini Pun Dah Lain


semalam ada jualan kat perbadanan putrajaya dan MOA...sanggup mak dan omak menapak ke sana semata nak cari inner ayunar ni...yelah, kena p sana la sebab ayun dah tak sudi nak datang ke MOA ni...sob sob...hehehe...tapi tujuan utama memang nak cari inner sebenarnya sebab ritu aku dah janji ngan kak jah sana nak kasi dia satu inner...dia siap rekues nak inner kaler pink+kelabu...so dah janji kenalah tepati...ha, sesapa yang nak sila bitau, aku ngah baik hati nak adiahkan ni...lambat tawaran ditutup...hahaha...

ni koleksi inner aku yang terkini...tiga dari kiri tu semalam baru beli....yang selebihnya lama dah beli...ada lagi 2 lupa aku nak snap...dah siap snap baru perasan...so totally inner ayunar milik aku ada 10 semuanya...

dan nilah kaler tuk kak jah kat kuantan sana...jah, nanti kasi alamat la kat aku...tak jadilah aku nak kirim kat kak dah tepi laut sana...tul gak kata ko, nanti camner kak dah nak anto ke ko lak kan...senang citer aku post la...

ni masa lum tergerak hati nak pakai inner...melekap jek kat dahi mak kan...hahaha...

eh ada gak rupa aku bila kai inner tersebut...dah tak bulat lagi kan...barulah rasa makin konfiden nak kai shawl yang makin berlambak kat umah tu... 

yang ni inner kaler ijo plak...belakang dia kaler pink...tapi kaler pink tu aku sumbat ke dalam...jangan tak tau, even kai inner, aku kai gak anak tudung...kadang berat rasa kepala...hahaha... 

eh saja mak kecikkan gambar sendiri...segan la mak nak tayang muka tak semenggah ni...hahaha...

notadijariku: eh ari ni ada sorang kapten kata nak belanja dominos...so jom tengok menu dulu...daaa...
domino???again???hahaha....

26 comments

Wednesday, April 27, 2011 9:37:00 AM

nak 2 helai boleh? hehe..

Wednesday, April 27, 2011 9:40:00 AM

cantik..akak nk pos kat izan tak kat kuantan jugak ni hehehe

Wednesday, April 27, 2011 9:44:00 AM

@Putri Malu @ ima salsuzaima
erkk...alamak...

@~izan~
eh izan dok kuantan ke...hahaha...

Wednesday, April 27, 2011 9:45:00 AM

cikmot,

inner tuh material lycra kan...cantek la bila cikmot pakai...xmelekap kat dahi...:)

Wednesday, April 27, 2011 9:49:00 AM

@AYuNG
eh tak la yung...material dia kalu tak silap akak jenis jersi kut...

Wednesday, April 27, 2011 9:52:00 AM

kak..sy punye ada x??

Wednesday, April 27, 2011 9:55:00 AM

aku ingatkan inner ni jenis melekap..tak rupanya...aku nak kirim jugak bole tak?

Wednesday, April 27, 2011 9:56:00 AM

@mizzkechique
erkk, dik, kita ada share ke tak ni...hahaha...

Wednesday, April 27, 2011 9:57:00 AM

@*Miss Geli^
tak melekap pung...tu aku pakai tu...hehehe...

Wednesday, April 27, 2011 9:59:00 AM

nanti mmg nk suruh belikan pun kak ..
sbb aku nk pakai uniform nanti nk transform gak tudung aku nih....

nanti aku kasi duit suruh cari inner + shawal lelawa tau ...

tempat nk kasi duit aku setkan di depan taska ...


p.s: makin bulat.....hahahah

Wednesday, April 27, 2011 10:01:00 AM

cayalah! beli inner semua color lain2,,mmg teliti sgguh..mak ni eh p balik p balik msti ada pink..rugi ja kan..pakainya sebelah jgk

Wednesday, April 27, 2011 10:05:00 AM

comei jer akak pakai inner + shawl..
sampai sekarang x pakai2 pun shawl ..tp x la banyak..tp ade la..

teringin gak nak beli inner ayunar tp x ade kesempatan nak g beli..

Wednesday, April 27, 2011 10:15:00 AM

owh dia takmo buatkan aku kek la tu yerk...xpe la kalo gitu...muahahahahahahhaaa

Wednesday, April 27, 2011 10:24:00 AM

hohoh..bnyk tol inner die..
kt br ade 2 inner ayunar nie..tu pon beli on9 je...

Wednesday, April 27, 2011 10:34:00 AM

somel hape..
eh, inner cik mot tu besar ke? pesal eh sume inner yg rina beli melekap kat dahi..nmpknye, nak kene cari inner berawning pulak gini..

Wednesday, April 27, 2011 10:37:00 AM

inner tu ada owning ke?... cantik je terletak... kirim gak buleh... kaler cekelat/hitam... ^_^
brape hinggit ha?

jgn tak tau... akak pakai inner ni time berkebun... hehehe... malas nak bertudung bagai... ;p

Wednesday, April 27, 2011 10:42:00 AM

aku pn nak start pakai shawl balik
murah tu yg best
hahaa

Wednesday, April 27, 2011 10:57:00 AM

banyak tuu .. ok lah tukar2 fesyen kan .. :)

akak sampai skrg x pernah nak try gune inner tu .. entohh rasa cam wajah nie x sesuai huhuhu

Wednesday, April 27, 2011 12:06:00 PM

izan, nak 1...

Wednesday, April 27, 2011 12:10:00 PM

cantik nampak kemas jer

Wednesday, April 27, 2011 12:34:00 PM

eh, apo lak nak segan...mesti kate cantik!

Wednesday, April 27, 2011 12:38:00 PM

nak 1 helai boleh. aku jauh dri putrajaya sana..:)

Wednesday, April 27, 2011 1:05:00 PM

nape bile saya pakai inner tak leh nak memuncung cam kak izan???? asik membulat je.. tu yg patah arang dgn inner tu.. hihihi

Wednesday, April 27, 2011 1:22:00 PM

banyak nyer koleksi diaa.... macam-macam warna adaa...

Wednesday, April 27, 2011 3:21:00 PM

munna tak boleh pakai macam ni ...muka boolat sgt ...

Wednesday, April 27, 2011 5:15:00 PM

Erk...aku pon ingat jenis melekap nyer, cantik ah inner nih. Sakit telinga tak pakai? Aku pakai yg melekap nyer sakit telinga ah.

Cantik2 inner ko.

Post a Comment