Sunday, April 24, 2011

GiveAway...KORANG NAK??? AKU KASI LA


ok dah sampai seru agaknya...aku nak wat GA baru...tangan ni dah gatal2 nak kasi adiah kat korang² yang berminat...tajuk GA kita pada kali ini adalah...KORANG NAK...AKU KASI LA...

hurm...naper aku bagi tajuk gitu???sebab aku ada lebih kurang dalam 8 ketul FM dari sarawak dan Cameron Highlands ni...kalu ada penambahan, aku tambah jek tanpa sebarang notis...tapi ada syarat² mudah yang perlu korang ikut...

1. peserta GA ni hendaklah mereka yang selalu membuka, membaca, atau yang pernah menjumpai blog ni...sebab kekadang aku tak suka nak la, ada yang datang polo semata nak join GA...abis GA haremmm tak pernah singgah dah...aku tau la, blog aku ni idup segan, mati tak mau....ada aku kesah...hahaha...owhh tidak...tapi tapi tapi...KEUTAMAAN diberi kepada mereka yang BERMINAT dan pengumpul FM tegar cam aku ni...

2. tak yah la korang sibuk² nak buat entry sal ni...(riso aku kalu kalu kalu ramai lak yang join nanti...sebab menda free kan...g pun aku ada 8 ketul jek ni...hahaha...) so...korang buat tak tau sudah...riso aku kang, tetiba ada adiah tak sampai, ada orang wat entry penganjur tipuuu...mungkir janji...arghhh...takut mak...takut... hai nana...hehehe

3. korang nak join mudah jek...tulis jek lam ruangan komen ni SAYA NAK...KASI SATU LA...ok tak gitu...lain ayat aku rejek...bleh...ekekeke....tapi tak kesah la kalu korang nak mengomel pepanjang kat komen tu...ada cam ayat bodek ke apa ke...yang penting ada ayat di atas tu...ha, satu lagi, jangan tak caya, aku mudah termakan ayat² bodek ni...hahaha...

4. tarikh tutup akan diumumkan bila perlu...bila aku rasa cam ramai sangat yang join...(cehh, bajet ramai sangat yang nak FM ni kan...eh ni aku punya bajet...sebelum ada SORE SUMBANG yang kata gitu, baik aku saung diri sendiri dulu kan...)

5. pemilihan peserta yang bertuah, aku lum fikirkan camner...maybe guna random...maybe guna cabutan...atau, maybe ikut paler aku yang weng ni...aku minat kat orang tu aku pilih dia...ok tak...hahaha...giler kan kan...

6. jangan riso, seme urusan pos mengepos akan ditanggung oleh aku...aku pau bos la nak beli setem....tapi aku guna sampul yang gerenti tak pecah punya fm ni...cam ritu si nad ni tanya sal fm...masa tu aku tengah baik hati kut....dan² tu aku pos kat dia bukan satu tapi 3+1 punya fm...kan nad kan...seperti yang tercatat lam entry beliau ni...

ok, apa tunggu lagi...saper nak cepatlah join...takmo pun takper...BUKAN KENA BAYAR PUNG...hehehe...

45 comments

Wednesday, April 20, 2011 12:31:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

Wednesday, April 20, 2011 12:32:00 PM

syok arr.. sape tak nak org bg hadiah kan... takde lagi FM sarawak ni...

SAYA NAK.... KASI SATU LA.. heheh

Wednesday, April 20, 2011 12:36:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA..

nak sgt FM ni sebab cute mcm akak... lagipun sebelum ni sy pernah membodek akak maukan FM chumil ni..hr ni mau bodek lagik..hehehe.. kasi tau.. =)

Wednesday, April 20, 2011 12:37:00 PM

SAYA NAK....KASI SATU LA...

Wednesday, April 20, 2011 12:44:00 PM

eh ni nk kena tgalkn ayat kt blog ni or blog contest..td dh komen kt blog contest

komen lg sini

SAYA NAK>>>KASI SATU LA

Wednesday, April 20, 2011 12:45:00 PM

SAYA NAK.....KASI SATU LA

fuhhh memang best arrr ayat ni, tak penah sape pun guna kalo nak buat GA

Wednesday, April 20, 2011 12:48:00 PM

SAYA NAK....KASI SATU LA...

hi
masih ingat kat i?
heheh i memang pengumpul tegar FM...

Wednesday, April 20, 2011 12:50:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

:)

Wednesday, April 20, 2011 1:21:00 PM

Nak gi Sarawak entahkan bila..
apa kata..

"SAYA NAK..KASI SATU LA.."

Wednesday, April 20, 2011 1:22:00 PM

saya nak..kasi satu la...

Wednesday, April 20, 2011 1:41:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

Wednesday, April 20, 2011 1:43:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

amboi, tetibe join ga nie...
hahahahha!

Wednesday, April 20, 2011 1:44:00 PM

SAYA NAK, KASI SATU LA...

p/s: nak kasi lebih lagi afdalllllll..:)

Wednesday, April 20, 2011 2:03:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

walaupon aku ada fm sarawak..
tp ko tau kan
aku peminat fm heee

Wednesday, April 20, 2011 2:40:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

Ke Sarawak belum ke CH pun tak pernah
Harap-harap ada rezeki
Moga diriku ada tuah
Dapat FM dari tempat yang belum kulewati..:)

Wednesday, April 20, 2011 2:40:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

WEY zan..aku mmg nak....minat tui ngan FM 2 nih...hrp2 aku la yg betuah itew...

Wednesday, April 20, 2011 2:41:00 PM

wakaka...patut tersedak2, ada org sebut2 rupenye =P

walaupun saya dah dpt smpi 3 FM dr cikmot, tetap.......

SAYA NAK... KASI SATU LA....

^___^

Wednesday, April 20, 2011 2:50:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA....

takde lagi fm sarawak

Wednesday, April 20, 2011 2:56:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA...

sempoi giler GA ni....baru je berkecimpung dalam arena mengumpul FM ni

Wednesday, April 20, 2011 3:02:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

sebab saya pun pengumpul fm tegar!

Wednesday, April 20, 2011 3:32:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA.... (Dgn memek muka minta simpati)

CM, aku baru berjinak² nak kumpul FM. Ni gara² lepas tgk ko nyer koleksi, trus jatuh minat. Aku nyer koleksi baru ada 2...kesian tak...kesian kan. Aku berbesar hati klo ko dpt bagi aku sebijik FM nih...ekekekekeke...*ayat menagih simpati*

Wednesday, April 20, 2011 3:37:00 PM

nak..nak...kasi la 1

Wednesday, April 20, 2011 4:27:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA...

Oooh! CIKMOT yang tomei.. saya nak 1 leh x?? untuk menjadi tanda permulaan bermulanya pengumpulan FM ni (memang minat ngan FM ni tapi tak terbeli lagi... huhuhuh!).. tgk dlm CIKMOT nyer n3 cantik²!

Wednesday, April 20, 2011 4:32:00 PM

saya nak..kasi satu la..la..lalaaaa

smlm ko kata nk bg aku 1
hahahaa

aku dlm proses nak pau laki aku esbok besar.nak tampal sume fm2 yang aku campak2 b4 ni
hahaa

Wednesday, April 20, 2011 4:45:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA...



ha izan, siap titik2 tu aku ikut..3 titik ko buat, 3 titik jugak aku buat..ehehehehehe
next week ai ke sane..leh ar bagi by hand kan...alalalalala....btw ai ada ckp terberkenan dgn yg topi tu kan...becoz ai takde yg tu...kalo yu sudi memurahkan hati tuk ibu mengandung ni kang..kempunang nanti payoh mu

Wednesday, April 20, 2011 6:00:00 PM

Assalam..
Saya nak, kasi satu la...

Wednesday, April 20, 2011 9:09:00 PM

SaYa NaK ... kaSi Satu La .....

disebabkan selalu layan blog nie bermula dari u letak cerita pasal blog jejari runcing itu ...masa harimau malaya menang tue ...
hehehee....
harap dapat dedua fm sarawak & CH..
sbb...
satu tuk saya dan adik bby dlm pewut ...usia 13w....heheee....tq...

Wednesday, April 20, 2011 9:35:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

sebab zai pun pengumpul fm tegar

Wednesday, April 20, 2011 10:21:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

Wednesday, April 20, 2011 10:51:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA....

Wednesday, April 20, 2011 11:28:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA....

Wednesday, April 20, 2011 11:40:00 PM

SAYA NAK... KASI SATU LA....

takde lagi fm sarawak

Wednesday, April 20, 2011 11:41:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

:)

Thursday, April 21, 2011 2:01:00 AM

saya nak..kasi satu la.. :)

Thursday, April 21, 2011 9:44:00 AM

owhh..ummi mmg sedang buat koleksi FM ni terutama yg dari sarawak...hehe...

SAYA NAK...KASI SATU LA..

Thursday, April 21, 2011 10:17:00 AM

sy nk..tp x lepas syarat pertama..uhuhu...

adakah slogan tu akan jd "sy nak..tp x leh" eheheh

Thursday, April 21, 2011 11:34:00 AM

SAYA NAK...KASI SATU LA..

p/s: hope ada luck :)

Thursday, April 21, 2011 4:00:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA...

DUA PUN OK GAK....hehehe
nak yg Sarawak tu...you bg kat I yg Sarawak...I bagi kat you FM KRABI...nak tak???...bukan rasuah tau...kira tukar suka sama suka.
boleh kannn...kannn....kannnnnn....

Friday, April 22, 2011 11:52:00 AM

ko minat aku kan ? hahahaha

SAYA NAK...KASI SATU LA

Friday, April 22, 2011 11:54:00 AM

oh sudah semestinya ... :))

SAYA NAK ... KASI SATU LA ...

Friday, April 22, 2011 12:09:00 PM

SAYA NAK JGK... KASI SATU LA... =)

P/S : cik mot yang bucuk n comel
(ikhlas xbodek cuma nak jer...hahaha..)

Friday, April 22, 2011 4:59:00 PM

ai nak gak! tapi ai nak 8 bleh?
haha... mmg ai tamak! macam kompem ai dapat jerk.... (^_____^)

xpela dapat satu pun boleh la...
SAYA NAK ... KASI SATU LA ...

kalau tak ai nangis guling2 kang! hehe.... :P

Saturday, April 23, 2011 10:45:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

Monday, April 25, 2011 12:20:00 PM

saya nak..kasi satu la

Monday, April 25, 2011 2:25:00 PM

SAYA NAK...KASI SATU LA

nak jugak, nak jugak (sambil guling2 atas lantai)

p/s : lama tak melawat n nampak akak kat blog sy...busy ke? harap2 sihat ;-)p

Post a Comment