Tuesday, April 19, 2011

Hari Tu Adik...Kali Ni Kakak Pulak


sejak dua tiga hari ni...si kakak asiklah bertanyakan pasal besday dia...ada tak goodies bag cam adik ritu...aku mang dah janji ngan dia besday dia nanti nak buatkan goodies bag tuk kawan² dia kat skul tu...dah janji kenalah tepati...janji ngan anak² ni kalu tak tepati, sampai sudah derang akan tuntut kan...ritu adalah satu pagi tu si kakak bertanyakan pada aku...

kakak: ibu...besday kakak 5 kan..(sambil tunjuk angka lima la)
ibu: haah, bulan depan...jawab aku...
kakak: nanti ibu buat macam adik tu tau...kakak nak bagi kat kawan²
ibu: ok, jawab aku pendek...

mujurlah dia minta goodies bag nak kasi kat kawan² dia...ingat lagi masa p kuching itu hari, siap suh aku belikan keychain tuk kawan² dia...dia nak kasi sorang satu...mak aih...kawan dia ada dua kelas...kelas PELITA dan PERKASA...mak aih...tu pun dah cecah dalam 45 orang...matiklamak nak beli tuk depa tu seme kan...haiyaa...puas aku dok pusing kata macam²...barulah dia puashati...tapi kalu dia ingat, masaklah, dan² tu dia tuntut weii...owhh, baru aku sedar, dah besar dah anak dara aku nan sorang ni...dah 4 tahun pun...huhuhu...

so ritu aku dah booking sesiap kat kak mai, nak mini top pack cam adik dia dulu...tapi kali ni aku order dalam 70 buah...lebih tu tuk anak² dak opis hubby...ramai kan...hampir 30 orang tu...huhuhu...

dan ni rupa design mini top pack si kakak...ada dua kaler kak mai emailkan tuk aku semalam...


tema adalah dora the explorer...ni atas permintaan tuan punya badan sendiri...layan jelah kan...

hubby, so minggu depan, jom la ke jalan pudu....cari jajan nak masukkan dalam mini top pack si kakak ni...

buat mel, jangan lupa kek tau...mekasih...

17 comments

Tuesday, April 19, 2011 11:43:00 AM

Salam perkenalan..sye baru dtg memfollow..sudi² memfollow sye ye..hihi

Tuesday, April 19, 2011 11:46:00 AM

ala kakak ni, mintak la yg havoc lagi.. hehehe

Tuesday, April 19, 2011 11:47:00 AM

amboi kakak nk bg keychain tu..hahaha kopak ibu..

* beh dah besar pndai mtk bt itu ini dah

Tuesday, April 19, 2011 11:57:00 AM

apa link org yg buat ni?

Tuesday, April 19, 2011 12:00:00 PM

@~aSHa~
sha, takde link...tapi aku add kat fb jek...

Tuesday, April 19, 2011 12:16:00 PM

jgn lupa isi makanan berkhasiat dlm goodies tu... junk food kena haramkan... ;p

Tuesday, April 19, 2011 12:17:00 PM

wahhhh.. kak brp kos buat mini pack ni kak???

Tuesday, April 19, 2011 12:18:00 PM

wah kakak ingt ek
beday dia bln 5
tingin gak nk wat goodies beg gitu
lawo je

Tuesday, April 19, 2011 12:21:00 PM

kali ni mintak la memahal skit kakak oi..ekekeke..

Tuesday, April 19, 2011 12:36:00 PM

Kakak, aunty nak satu goodie bag ^_^

Tuesday, April 19, 2011 12:48:00 PM

lega hati dpt buat utk anak kan..

birthday anak sy pun coming nih...tp tak plan apa2 pun lagi...tak buat mcm kesianlah pulak...

Tuesday, April 19, 2011 12:55:00 PM

tu la gaya anak da pandai kan
hahaa

Tuesday, April 19, 2011 1:10:00 PM

nak order mini top pack ni camne?

boleh bagi fb dia x?

Tuesday, April 19, 2011 1:47:00 PM

tengah plan nak cari jajan apa utk birthday anak munna ahad ni

Tuesday, April 19, 2011 2:48:00 PM

sangt la menarik mini pack nih....i like it...msti boh ckelat..samting yg kwn2 kakak leh simpan kan..

Tuesday, April 19, 2011 3:51:00 PM

heheeh budok2 lening mm bijok2..

Wednesday, April 20, 2011 2:36:00 PM

suka yg hijau tu kak

Post a Comment