Tuesday, April 12, 2011

Ini Semua Gara-Gara Ikan Patin RM13 Ribu Itu


owhh...hari ni awok heran dengan trapik kat blog awok ni tau...mana tidaknya, lum sampai petang dah beratus UV awok...yelah kan, blog awok ni blog kerdil...tambah pulak awok dah tak berapa nak aktif berblog...malas pun ada kan...tapi hari ni awok rasa aneh...awok cek kat nuffnang...ngaper la cam tsunami melanda blog awok ni...rupanya, kata kekunci yang glamer hari ni adalah seperti di bawah...patutlah blog awok kena serang...haihh...

kata kekunci yang panas hari ni...seme pasei ikan patin jelah...yelah, ikan patin maheiii kan...

pastu awok try la masuk kata kekunci tu kat gugel...lor, rupanya blog awok tersenarai gak kat gugel sana...patut pung...mana awok tak heran...UV tertinggi tuk satu jam jek dah cecah 82 orang...sebelum ni tak pernah cecah ler...maklumlah blog awok kerdil jek kan...cam idup segan mati tak mau jek...huhuhu...


haihh...sungguh awok tak sangka la kan...citer ni jadi bahan gugelan deme² semua ari ni...haihh...gara² patin blog awok jadi glamer kejap...hahaha perasan benor kan...

notadijariku: hari ni ada pasar tani...awok ingat nak beli ikan patin la...kecur air liur awok ni citer sal ikan patin masak tempoyak tu...

awok-saya/aku

14 comments

Tuesday, April 12, 2011 3:27:00 PM

gile kan ikan patin gitu rege
aku dulu tgh sengkek mkn patin jek smp ke malam
sbb sekor xsmp rm5
hahaa

Tuesday, April 12, 2011 3:32:00 PM

patut koi buat jugak kan entry ttg ikang pating ni...eh tertambah g plak..muahahaha

tapi koi takut la aok wei...koi takut org hentam org temeloh je...koi ni lagi kerdil dari aok....

ko buat jugak la entry ttg ikang pating tu nanti...ahahaha koi kan dah sihat...so leh ar nak jadi glamer mcm aok...muahahahhahaa...

oit...bukan awok2 ar...aok aok la...dan koi koi...baru la kena dgn ikan patin

Tuesday, April 12, 2011 3:33:00 PM

patut la ramai dok jergah...rezeki!

Tuesday, April 12, 2011 3:42:00 PM

hehehhehe hebat! :)

Tuesday, April 12, 2011 3:43:00 PM

kisah ikan patin yg giler2 punya maha ye..:)

Tuesday, April 12, 2011 3:46:00 PM

baguih ler tu....ikan patin punya hal uv blog awok meningkat..hehe..tahniah

Tuesday, April 12, 2011 3:51:00 PM

Blog awok memang glamer dari dulu, mana der kerdil ^_^

Tuesday, April 12, 2011 3:55:00 PM

Silap, bukan blog awok, blog CM yg glamer...hehehehe...

Tuesday, April 12, 2011 4:00:00 PM

patin juga buat UV ribu-ribu... ;p

Tuesday, April 12, 2011 4:44:00 PM

hahaha
seb baik tulis awok = saya
mampuih aku tak pham cam ari tu .. pastu rasa cam menyampah plak .. seb baikdah tulis makna...hahahhahha

tak jd nk nyampah ...

lalalalala

Tuesday, April 12, 2011 9:51:00 PM

hehhehehe tima kasih ikan patin....

Wednesday, April 13, 2011 8:13:00 AM

yeayyyy!!

arini leh masuk sini.. yippi yippi!!!..
rindu la nak bebel kat sini.. wuwuwuw... :D


dasyat la kan.. baguih juga topik ikan patin tu.. :D

Wednesday, April 13, 2011 12:13:00 PM

Cayalah memang bagus info, dapat masuk traffic banyak kan

Wednesday, April 13, 2011 2:35:00 PM

Salam kenal awok hehe
Nice blog neway. Kawan2 eh.. meh salammm hehe
Wahh glamer gitu ur blog. Betoi kah smpai 13 hibu? Agok2 la wei.. koma teruss haha

Post a Comment