Wednesday, April 27, 2011

Isnin Domino...Hari Ni Domino Lagi...Wahh...Sangat Suka Kalu Dapat Makan Free Cam Gini, Hari Hari Kan Kan...


tolong tolong...aku kekenyangan yakmat ni...ni seme bahana makan makan dan makan free pada hari ni...citer sebenarnya masa sarapan tadi, dak² opismate dok bising sal ada sorang en pilot ni kata nak belanja domino katanya...pastu en pilot tu suh la pilih pizza dan berapa yang mau...tuk seme opismate ni ha...so aku pun volunteer nak wat orderan tuk meke² tu seme...aku amik set yang ada 7 regular pizza termasuk adalah 2 menda alah tu...totally RM150...tapi dah en pilot tu yang nak bayar...aku tambah lagi 2 regular pizza rege RM25 tu...ni seme guna voucher yang ada...dan sudahnya tadi dapat berlemon² voucher baru dan termasuk 1 kupon pizza percuma sebab lewat...hehehe...

so, mari menjamu mata dengan lambakan pizza yang ada ni...kesemua 8 perisa ada termasuk SPICY SAMBAL yang ada ikan bilis tu...memang licin la tadi...

onion wings dan apa tah...ciken menda tah aku lupa...aku lupa...sebab aku makan 2 ketul jek... :p 

dan roti pintal...hahaha... 

pizza...tapi aku pelik la, aku rasa aku order yang kerak biasa...tiba tadi kerak nipis...arghh dulik la, janji LICIN kan capt... 

dan nilah en pilot yang hangat diperkatakan itu...masih single 3 ni...lalala... 

sian kan, gambar aku nampak kepala jek...sebabnya ni bukan disnap dari kamera aku..tapi kamera adik manis ni...ni pun aku cilok dari BLOG DIA LA...hehehe... 

eh ada gak gambar aku...rupa cam aku yang kebulur lebih ni...hahaha... 

dan seme gambar di cilok dari blog dia ni la...hehehe...promosi promosi...

so buat en pilot di atas, mekasih bebanyak capt...motip belanja ari ni, katanya atas kesihatan si isteri yang semakin baik...alhamdulillah...dan dengar kata esok ada sorang en pilot baru nak belanja gak...pilih sama ada kek chocolate indulgence dari Secret Recipe tu atau sate sate sate...kalu tanya aku, aku nk sate...order ar dalam 200 cucuk ke...boleh la capt...hahaha...

giler ar, mentang² baru 2-3 hari lepas gaji...asyiklah makan pree...ce ujung bulan...nak makan pree pun tak nampak bayang²...hahaha...pepun syukurrr!!!!

22 comments

Wednesday, April 27, 2011 2:40:00 PM

bila pulak nk kasi sy makan pree??

Wednesday, April 27, 2011 2:50:00 PM

uwaa, kijam²..kasi jamu mate aje?

baeknye hati beliau sanggup belanja pizza lagi..kat sini kan, kalau beli kepsi ke mcD de, makan sensorang aje, tak patut betol..

Wednesday, April 27, 2011 2:51:00 PM

cuba mencarik gmba kak mot....hehe,
ohh..berbaju hijau yer..:)

Wednesday, April 27, 2011 2:54:00 PM

tudia..mai la htr atas skit..beli apa plk td?hahaha

Wednesday, April 27, 2011 2:58:00 PM

bestnye keje dgn pilot..

aku doakan anak teruna akan jadi pilot...eh tiba2 ayat ni keluar, ada kena mengena tak?

Wednesday, April 27, 2011 2:59:00 PM

aiiyayaaaa
manyak syiok mkn preeee

Wednesday, April 27, 2011 2:59:00 PM

la pesal tak ckp nk order byk gitu ..klu tak aku leh sponsor kupon aku yg berlambak tuh ..
rugi la aku beli RM 20 tp tak guna pun...

klu dpt gak aku beramal jariah...huhu

nanti nk wat lagi bgtau tau ...
aku leh standby kupon tuh ...

Wednesday, April 27, 2011 3:18:00 PM

kolestrol wei kolestrol hahaha

Wednesday, April 27, 2011 3:24:00 PM

bestnya bila selalu makan free...

Wednesday, April 27, 2011 3:29:00 PM

@mizzkechique
bila bila pree...hahaha

Wednesday, April 27, 2011 3:32:00 PM

@r|nA @ ja|j|na
alamak...lupa la ada ibu ngandung view page blog ni...ekekek...

@AYunG
pandainya...hehehe

@~aSHa~
amin, so silalah menabung skang...kos masuk sekolah penerbangan RM250k jek...

@SyaNa
jeles nengok ko asyik makan makan dan makan jek...aku pun nak gak weii...

@eima
arghh, ko memang...skang baru bitau...jumpa nantilah...hehehe...

@Nana
taipan berbunyi jeles disitu...hahaha

@munna
jemput makann munna...tapi dah abis la...

Wednesday, April 27, 2011 3:32:00 PM

@MrS. F!zA
heheh, dah abis makan baru teringat...depa ajak p beli kepok ja...

Wednesday, April 27, 2011 3:33:00 PM

rezeki...syukur alhamdulillah!

Wednesday, April 27, 2011 3:37:00 PM

wah berpinor anak mata tengok gambar gue di sini promot promot hak hak tq la kak jan oi mmg kenyang habes kan kan huhu ;)

Wednesday, April 27, 2011 3:53:00 PM

fuhhhhh.... best betul la kalo dapat makan free kan...

Wednesday, April 27, 2011 4:13:00 PM

owhhh...
jeles ah...

Wednesday, April 27, 2011 4:17:00 PM

kak.. nape tak anto sini skit... lapo ni... sob..sob.. nak sketttt!!!

Wednesday, April 27, 2011 5:33:00 PM

murah rezeki pilot tu sbb belanja uolss!

Thursday, April 28, 2011 9:35:00 AM

nanti bebila plan tu kasi tau ok ..nanti senang nk deliver kupon tu...
nanti aku balik tgk xpired bila...

Thursday, April 28, 2011 11:06:00 AM

cikmot.. antau le kat sy sket.. huhu.. terliur..

Thursday, April 28, 2011 11:15:00 AM

ceh..wat aku tingin makan pizza ja..baru minggu lepas pi makan pizza hut..bkn domino's nih..pepun..slmat menjamu selera

Post a Comment