Friday, April 15, 2011

Kemana Kita Rehat Hari Ini


wahh...diam tak diam...4 hari keje satu hari cuti, hari ni dah jumaat...dan hari ni ekseli my opis menerima kedatangan tetamu khas yakni Balu kepada arwah Kapten Zaini yang telah meninggal dunia dalam kemalangan udara pada tahun lepas...adehh...siyes la, aku tak bleh nengok muka kak ina tuu, sebak jadinya...hurmm..al-fatihah tuk arwah...moga rohnya tenang di sana...

so berbalik pada tajuk entry...aku ingat nak p meronggeng ke memana la ari ni...ada satu dua tiga menda nak dicari...ingat nak ajak hubby, tapi takut dia ada kejaan plak esok...for sure hari ahad dia sibuk sebab dia ada kursus di Morib plak...huwaa...tinggallah aku 3 beranak...sure pagi isnin akan jadi huru hara...sebab nak siapkan mereka dua beradik tu...lagi pulak si hadif tu bukan mau naik kete p skul...pepagi mau naik motor...barulah sik ada kejadian air mata di pagi hari nak masuk skul...adehh...

ishh aku ngarut lagi tu...tapi ingat aku nak p jejalan...tapi takde teman la plak...takpelah, takde teman pun, sorang² pun jadi gak kan...aler, sok mati pun sorang²...huhuhu...aku dah nekad ni...nak p jejalan gak...kalu tak jadi pun balik umah pun takper...sejuk la dok opis lelama...hahaha, alasan kan kan kan...

dah lama tak buh gambar sendiri kan...adehh, merah idung aku...resdung dipagi hari...makan pe tah, tetiba idung rasa gatal yakmat...huwaa...cam idung elmo dah ni...huwaa...naper makin tembam aku skang....dan kata mak, kalu tau rabun, spek jangan tak pakai...huhuhu...

notadijariku: skang ni aku ketagih makan sambal sardin..hari² sarapan nasi putih + sardin...huhuhu...

14 comments

Friday, April 15, 2011 9:32:00 AM

comel..:D

Friday, April 15, 2011 9:32:00 AM

Salam kunjungan .. Singgahlah ke blog saya ;)


http://www.zuwairiaiman.com

Friday, April 15, 2011 9:38:00 AM

Al-fatihah utk arwah kapten

aku kadang soka je jln poya sorg2
lagi2 kalo nk soping bleh pilih dgn aman :-)

sedap woo sambal sardin..

Friday, April 15, 2011 9:55:00 AM

kena makan ubat resdung HPA la..hikhik..

* arini mau ke spital plk ps jumaat..follow up ngan pakar tlinga..psl hingus darwisy kuar tlinga haitu..

Friday, April 15, 2011 9:58:00 AM

@AYuNG
saper saper...lalalala...

@bobhandburry
datang singgah sana, dapat wang tak???huhuhu

@syanasaid
tul tu, lone ranger senang kann kan...

@MrS. F!zA
harap2 semenya ok...

Friday, April 15, 2011 10:02:00 AM

Ko nak teman ker? AKu bley temankan, tapi kena amik aku kat cyberjaya lah...ekekekeke...

Friday, April 15, 2011 10:20:00 AM

aku nak g ronggeng gak..nak cari selipar untuk kenit...

ko ni lately asik tak sihat je..mesti ada apa apa ni

Friday, April 15, 2011 10:39:00 AM

sis comel!

Friday, April 15, 2011 10:53:00 AM

SOGO ada sale... gi jalan cuci-cuci mata... ;p

Friday, April 15, 2011 11:15:00 AM

salam jumaat. :)

Friday, April 15, 2011 11:35:00 AM

same la you.. xtahu nak meronggeng kat mane.. nk balik umah, jauh. nk duk ofice, sorang2 plk..huhuhu.. officemate balik umah n mc...

nak itot, bole? hehehe

Friday, April 15, 2011 12:47:00 PM

rehat ni nak usha kedai kain pasang buat baju raya

Friday, April 15, 2011 2:12:00 PM

awok dah stat pakai inner ye awok hehee

Monday, April 18, 2011 10:20:00 AM

izan..sejak bila ang kai spek nih..awt aku tatau..wey hg kai anak tudung..yg cekik kt tengkuk tuh kan..aku ada satu..tuh la..rasa jerut leher kan..tp lawo la..cam nih la PA yg rupawan..hehe

Post a Comment