Tuesday, April 26, 2011

Makan Besar Di Hari Gaji


petang semalam balik keje ajak hubby p billion...alasan nak cari cadar baru...sejak kai tilam cap VENO ni...cam tak cukup cadar la plak...hahaha...alasang kan...sebenarnya malas nak masak so tu yang pancing hubby p billion...alang² tu leh singgah makan kat restoran Cempaka Rimba...ni jelah satu² restoran yang aku tau...hahahaha...


so sampai sana terus wat order...aku minum karet susu, sirap ais tuk kakak...dan limau suam tuk hubby...

adik dan kakak...kakak demam ari semalam...tu hubby cuti...kalu idak mang tak sempat nak p makan kat luar... 

cam biasa, anak hubby....tu time kakak demam hubby yang cuti...lalala... 

so makanan yang diorder KERAPU TIGA RASA... 

SUP EKOR, TELUR DADAR, dan KAILAN IKAN MASIN...balik² lauk yang sama jek kan...hahaha... 

tujuan utama order sup ekor sebab dibawah ni...dihirupnya sup itu sampai abis... 

owhh...puas...hehehe... 

dah siap makan, misi mencari cadar...sib baik ada less sampai 80%...so amik 2 set cadar Queen satu RM37.20...kalu nak ikutkan rege asal RM189.00...owhh idak la mampu mak weii...

ok itu aja makan besar di hari gaji...takdelah besar mana pung...total semalam tak sampai RM50.00 pung....huhuhu...

notadijariku: rini cam nak p perbadanan...ada sesapa mau join???

22 comments

Tuesday, April 26, 2011 9:02:00 AM

napa diq irfan nmpk susut skit?sbb demam haitu ke?
eh ada jualan murah cadar ek..mmg mau bli pon..dh setahun lbih tk mmbeli..hahahaha

*kalo nk p jgn lupa ajk

Tuesday, April 26, 2011 9:03:00 AM

syukur alhamdullilah....dah dapat gaji kamoo....

Tuesday, April 26, 2011 9:05:00 AM

dasyat nye Irfan... begitu sekali...

Tuesday, April 26, 2011 9:11:00 AM

amboi..kemain lagik menghirup sup...

kalau tau akak ke pkns, sy dh serang akak belanja sy sekali..hehe

Tuesday, April 26, 2011 9:11:00 AM

@MrS. F!zA
heheh, tah ar, nak kata susut takdelah susut pun...tapi menten jek...cuma dia tak nampak chubby...berat cam biasa...

haah, ada jualan cadar...tu yang rembat semalam tu...hehehe...

jom jom...

@eLYies
alhamdulillah...ate keje gomen...gaji on time...

@ejaMaria
dia lapar kak...ibu malas nak masak...hahaha...

Tuesday, April 26, 2011 9:12:00 AM

@mizzkechique
lor, naper tak kol...lalalalala... :p

Tuesday, April 26, 2011 9:21:00 AM

Amboi dak irfan, sedap sgt sup tu yer ^_^

Tuesday, April 26, 2011 9:29:00 AM

gi perbadanan nak gi cari rumah nak dibeli ke?

kak, menu kamu kalo keluar tu sama jek mcm aku sefamily.....

sup ekor, telur dada, tapi aku order ikan kerisi goreng, + budu...ulam...

Tuesday, April 26, 2011 9:39:00 AM

hahaa aku kalo tgh2 bulan duit tgh kering selalu nau ckp kt laki nak belanja dia
bile time da dpt gaji aku buat2 lupa
hahahaaa

Tuesday, April 26, 2011 9:45:00 AM

sabo jer lah dak irfan tuh..kahkahkah..besar mangkuk dari tuan..macam2 kerenah anak ek..sronok kan....zan, ko tolong belikan cadar satu kat aku..aku bayar balik...queen size tau..tak kisah ler warna aper pun..janji warna dier naik...aku nak bayar skang ni...

Tuesday, April 26, 2011 9:56:00 AM

huhu... dah lama x makan kat cni
slalu datang mmg meja penuh terpaksa order dulu...


p/s: ce try kat Garden Cafe. Tempat baru tue... ada class gitu!!

Tuesday, April 26, 2011 10:07:00 AM

muka irfan sama besau dengan mangkuk sup... hahhaha
zan, leh la belikan tuk aku.. aku seram nak g jualan PUSPANITA... hehhehe

Tuesday, April 26, 2011 10:21:00 AM

dh lama x makan sup ekor..kena mkn semangkuk ni before bersalin..hehe..

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Tuesday, April 26, 2011 10:21:00 AM

tu kakak paksa adik amik gambo ehh??

Tuesday, April 26, 2011 10:31:00 AM

skrg ni musim org membeli cadar ke..hehee kfieza pun baru rembat cadar..sales la konon..rega asal RM600 lbh la konon...letak diskaun tgl RM150.00...mcm menipu je..tp rembat ttp rembat..hahaa

Tuesday, April 26, 2011 10:58:00 AM

pelamakkk makan besauuu tu kak we, kita ni gaji ujung bulan gigit jari lagi ni, hahahaha :)
BUDAK KECIK NYANYI LAGU MAHER ZAIN - INSYAALLAH

Tuesday, April 26, 2011 11:08:00 AM

lame gak x makan kat situ..nak ajak hubby gi makan sambil carik cadar baru...heheh..

sale sampai 80% mmg best giler..

Tuesday, April 26, 2011 11:24:00 AM

pandainya hirup kuah....!!

Tuesday, April 26, 2011 11:32:00 AM

muahaah ko sama je mcm aku
klw makn besar di hari gaji
itu la juga lauk yg aku amek
siakap, sup ekor, kailan
sama gile

Tuesday, April 26, 2011 1:48:00 PM

hari gaji...mmg mkn besar..hehehe
xpe bkn slalu pun..

Tuesday, April 26, 2011 5:37:00 PM

pkns bangi ke?
cute mum tak pernah pon makan kat situ..
best ker?

Thursday, April 28, 2011 11:07:00 AM

amboi makan sakan hang noh..aku pun menu pun sma gak..cuma msti ada tomyam
awat haris tak minum ais..diet la tuh.hheheh

Post a Comment