Tuesday, April 26, 2011

Nak Makan Punya Pasal


semalam punya citer lagi...borak punya borak ngak dak opis tetiba terasa cam nak makan domino yang fresh dari oven...terus tanya dia, nak makan ke tak...dah dia kata mau, terus laju jek tangan aku wat pesanan melalui telepon...masa aku sebuk nak wat order tu bos tanya...tetiba dia kuarkan note RM50...katanya saya pun nak gak...wahh, bagus ni...aku order kat dia satu regular pizza perasa seafood...tapi lum sempat pizza sampai ke opis, tetiba dia kata dia mau turun minum ngan salah sorang kapten tu...eh, pizza camner kata aku...bos kata ko jelah yang makan...hahaha....

maka semalam kekenyangan la aku...bos belanja tanpa dipinta...yey...nikmatnya kena belanja time gaji kan...kan kan...


ni pizza yang diorder ngan dak opis tu...kami makan berdua jek...amik yang set RM25 tu, dapat satu regular pizza, onion ring dan breadstick pe tah...

dan ditambah pizza yang aku order tuk bos tu...ingatkan dia mau sebab ada la simpankan tuk dia...sekali dia kata ko jelah makan zan, saya dah kenyang...lor, time tu aku pun dah kenyang, so terus kol dak opis lain suh abiskan...rezeki dialah katanya...hehehe....

pepun skang aku kenyang...kenyang makan nasi kerabu...beli kat jualan MOA tadi...mr.s fiza, tak sesia kita p, ada gak hasil tangkapan kan kan...hahaha....

20 comments

Tuesday, April 26, 2011 1:49:00 PM

besh gile klu boss gitu... boss aku skrg tak merasa...boss lama hari2 mkn free.hhhuhu

Tuesday, April 26, 2011 1:50:00 PM

wah...sedapnya..

Tuesday, April 26, 2011 1:55:00 PM

mak iii.. sodap nya ... pos c ney sket..;p

Tuesday, April 26, 2011 1:55:00 PM

@eima
terbaik punya bos...hehehe...

Tuesday, April 26, 2011 1:56:00 PM

@mizzkechique
makan time lapar memang sedap...

Tuesday, April 26, 2011 2:06:00 PM

behnya duk kt bhgn2 yg bos baik hati..murah rezeki depa..

*nsib baik nsi kerabu tu sedap gak..hahaha

Tuesday, April 26, 2011 2:09:00 PM

bestnye mkn pizza..lagi best bile org belanja lagi rase sedap hihi

Tuesday, April 26, 2011 2:29:00 PM

wahh!!! bestnyer dpt mkn sodap..huhu..

saye blum makan nie.. mintak ckit, bole?

lapo benor nih...hehe

Tuesday, April 26, 2011 2:42:00 PM

aku tergoda....

Tuesday, April 26, 2011 2:45:00 PM

em...sedapnyer... lama dah xmkn.. rindu kat dominos...hehe

Tuesday, April 26, 2011 3:36:00 PM

kat sini ada delivery piza hut...uhuhuhu jgn jeles ye kak..

Tuesday, April 26, 2011 3:42:00 PM

baru ahad lepas baham pizza, tetiba tekak ni terasa nak makan ala² mat saleh gitew..

tp lagi syok kalu ade org yg banje kan..

Tuesday, April 26, 2011 4:18:00 PM

akak nie dah 2-3 blog tgk dominos pizza nie .. bila nak makan x tahuler .. last2 pizza hut biasa tu lah ..

ermm best kalau bos sporting nie :)

Tuesday, April 26, 2011 4:51:00 PM

mmg nikmat org belanja
:-)

Tuesday, April 26, 2011 5:02:00 PM

perghhhh... nak sikit

onion bread dia terbaikkk!!!!

Tuesday, April 26, 2011 5:15:00 PM

Assalam...
Nak kena cari pizza jgk la....

Tuesday, April 26, 2011 5:31:00 PM

sedapnya nmpk gmbr tuh...

Tuesday, April 26, 2011 8:43:00 PM

patut la beria tnya aku pasla vocer piza
lg sedap klw boz banje time tgh sangap2 tunggu gaji hahaha

Wednesday, April 27, 2011 8:07:00 AM

apasal tak call staff kat tkt 13 nih?... ;p

Wednesday, April 27, 2011 8:07:00 AM

berselera pulak tgk dominos pizza ni. sampai skrg lum dpt merasa lagi..

Post a Comment