Thursday, April 21, 2011

Pagi Yang Gelap...Kini Sudah Terang

salam semua...selamat pagi...wah pepagi ni aku online jek nengok ada beberapa komen yang perlu di moderatekan...seme nak join giveaway aku tu...suka mak...tapi riso gak...ramai tul yang buh ayat bodek...dah la mak ni tak kalis bodek...asal orang bodek jek mula goyah...walalupun mak tak kenal orang tu...susah kan...tapi jangan riso, mak akan cuba berlaku adil...harap masa tu paler mak tak weng...ekekeke....

mak suka tul bila nengok ramai yang seangkatan dengan mak yang suka mengumpul fm ni...nanti bila mak ada masa, mak up koleksi terkini fm mak...selain pengumpul tegar fm ni, mak juga pengumpul keychain...tak sabar nak tunggu fm terbaru dari canada...pegawai mak ada p sana selama sebulan...so mak tak lupa nak pau dia seketul dua fm dari sana...pau ngan ayaq liur ja...hahaha...

oklah, pepagi ni mak nak sarapan dulu...rini bawa bekal nasi putih, ikan tenggiri masak merah dan sepotong telur masin...gigih mak bangun awal pagi nak masak seme ni...hehehe...k...k...mak nak sarapan dulu...daaa....

notadijariku: kalu ramai yang join, mak kena korek fm lelain kena tambah lagi ni...mak riso la kalu bodek² ni tak dapat...kecik ati deme kang...hahaha...

19 comments

Thursday, April 21, 2011 8:03:00 AM

fm tue aper ??....mak nk tau gak nie....

Thursday, April 21, 2011 8:20:00 AM

wah! dah order tu Fm canada..hahah

Thursday, April 21, 2011 8:28:00 AM

rajin tul akak masak...

Thursday, April 21, 2011 8:44:00 AM

rajin gile...aku dah lama tak masak ... alahan ... jahhahahha

Thursday, April 21, 2011 8:56:00 AM

@blogger addict
fm tu dalam bahasa melayu dia magnet peti...dalam bahasa inggeris FRIDGE MAGNET

@MrS. F!zA
hehehe..amik kesempatan yang mana ada kak...

@mizzkechique
tetiba aura rajin datang dik tina weiii...tu yang terajin tu...kalu idak jangan harap la...

@eima
hehehe, alahan yang tak pat nak bantu dah manja weiii...

Thursday, April 21, 2011 8:59:00 AM

TU YG SYOKNYA BILA DOK KAT DEPARTMENT GITUW.. ADA JE OLE2 DARI SEBERANG.. ^_^

CAM ENA NI SELALU TERIMA DARI OPIMATE YG P KURSUS TU PUN X SAMPAI LER KE LUOR SANA NUN.. STILL LG DALAM MESIA NI.. TAK PE LAH.. JANJI ADA.. ;D

Thursday, April 21, 2011 9:32:00 AM

IZAN..selamat pagi..wey hg rajin noh masak pagi2 buta..aku salute kt hang..owh ya...jgn lupa fm utk aku gak wey..hehehe...

Thursday, April 21, 2011 9:44:00 AM

ala... buat je la... dapat tak dapat... dah nama giveaway... tak kan org nak kecit ati kot... ;p

Thursday, April 21, 2011 9:50:00 AM

ermm skrg nie ramai yg suke kumpul FM kan .. akak pun same .. dah terjebak ekekke ..
waa fm dari canada .. nak satu ! muahhahaha

Thursday, April 21, 2011 9:56:00 AM

rajin nye la kamo bgn pagi2 msk
aku msk malam pagi tinggal perangat jek

aku xkecik ati kalo xdpt FM
:(
*tgh buat muke sedey

Thursday, April 21, 2011 10:06:00 AM

aku klw koleksi fm obesea
bole kira bape kerat

Thursday, April 21, 2011 10:19:00 AM

hikhikhikhik...ayat bodek eh? kasiklah yg ayat bodek paling terbaek tu FM...wahahahah!

Thursday, April 21, 2011 10:43:00 AM

Kak izan..kalu x nak bg yg CH n S'wak akak bgler kt i yg lain hihi...yg kapal terbang ke..my pren ada kt paris..pasnie dia nk gi itali..so i dh order siap2 FM..mmg hantu FM dh skrg nie...huhu

Thursday, April 21, 2011 11:19:00 AM

ikan tenggiri masak merah, sedappp tu, akak pun suka
bfast akak pagi ni cam biasa, milo panas n roti kering

Thursday, April 21, 2011 11:22:00 AM

nak jugak boleh tak..=)

Thursday, April 21, 2011 12:42:00 PM

kalo bodek lagi tru surat diterima ke?

Thursday, April 21, 2011 2:40:00 PM

rajinnya pagi dah memasak ...siap bawa bekal ke ofis lagi...munna mmg masak balik kerja utk dinner je

Thursday, April 21, 2011 2:42:00 PM

rajinnya pagi dah memasak ...siap bawa bekal ke ofis lagi...munna mmg masak balik kerja utk dinner je

Friday, April 22, 2011 9:02:00 AM

fm ober C ya... ada tak banyak hehehe

Post a Comment