Friday, April 8, 2011

Panas Benor Bilik Awok Hari Ni...Rasa Nak Balik Rumah Je Kak Limah Weiii


huhuhu...pepagi dah kecoh sal ucop wilca kat hotfm...dari semalam awok nunggu tau...tapi awok takmo citer sal tu...nak citer sal bilik awok ari ni...paneh bebenor...tapi kat luar ada ler rasa sejuk jugak...haiyaa....en maintenance, i beg you, gif back our ekon...panehh...ishh, tak baik awok sibuk sal paneh lam bilik ni kan....ate kat SANA lagi paneh...adehh...

ha, cite sal fenomena ucop wilca ni kan...semalam awok terkejut dengan si kakak ni...tetiba dia leh kabo gini ke awok tau...bu, kita bakar jek puteri tu...haihh, naper lak nak bakor puteri.. (puteri adalah nama kawan dia di skul)...puteri tu nakal sangat...cehh...jawab aku...tetiba jek deme tu kan...bukan pe, terkejut aku, tetiba kakak bleh cakap kita bakar jek...pengaruh betul...

weii, panas gini awok tak leh concentrate nak wat keje la...awok nak cari ketenangan di luar la...gi pun rini awok nak balik half day...ada urusan yang awok kena selesaikan di luar...

notadijariku: saya nak balik half day boleh tak boss???

6 comments

Friday, April 08, 2011 10:40:00 AM

mampoosss
hahaa bebudak pun da pandai nak membako org
hahaaa

Friday, April 08, 2011 10:42:00 AM

wei bahye fenomena usop ni. awok pun naik risau tgk anak awok becakap setail bahasakan diri 'awok'. contoh ayat.

mami mane daddy awok.
mami awok tanak mamam nacik.
mami mane susu awok.
mami buat kek utk awok ke.

dan sebagainye

Friday, April 08, 2011 10:49:00 AM

semalam fiza ada btau usop kat hot
tp opis aku xdapek dgr hot
bersawang hehee
kita bako

Friday, April 08, 2011 10:59:00 AM

aku tatau nape aku tak rasa klakar pun ngan lawak2 die ...
ke mmg aku dah hilang deria klakar ...
sku seriusly mmg tak layan raja lawak bagai tu .....

dlm family tak dak lagi sape yg terkena penangan usop nih ...

sekian terima kasih

Friday, April 08, 2011 11:05:00 AM

tu la kan kak..bdk2 pun pndai hehe.tp usop ni pelawak high class ni..bkn sebarangan org..izan tgk kat tv Hot FM Crew tu pun bley gelak.Suara dia pun sedap yg nyanyi lagu kesedaran AIDS tu...

Tapi lawak dia tak lucah mcm lawak2 lain kan kak...tu yg kira ok la =D

Friday, April 08, 2011 11:29:00 AM

mmg dah glamer usop wilca tu... gara2 hantu kak limah ye,,,kalau ekon tak sejuk mmg tak sanggup duduk dlm ofis ha...

Post a Comment