Friday, April 22, 2011

Senyum...Tak Perlu Kata Apa-Apa


hurmm...speechless pepagi ni...sakit hati sakit mata...so sejak hari ni aku kena tanamkan lam diri sendiri, kalu dah dasar rabun jauh tu, TOLONG TOLONG TOLONG ingatkan diri sendiri pakai spek ok...takdelah mata berair, dan orang depan mata pun tak nampak...kan susah...

arghh...senyum jelah...tak perlu kata apa² kan...huh...

notadijariku: nak keluar ke takmo ari ni...rasa cam nak keluar...tapi kemana ek???

14 comments

Friday, April 22, 2011 9:40:00 AM

aku pun rasa nk balik tp tak de keta plak .. abah yg hantar.. nk jejalan duit ade rM 20 je ...huhu kak jom bw aku jejalan jom ....

Friday, April 22, 2011 9:44:00 AM

@eima
uikss...bawa ko g jejalan ke mana ni...aku malas benor nak drive...ni pun ehsan dak opis suh depa drive lor...hehehe

Friday, April 22, 2011 9:51:00 AM

g le pakai spek...

Friday, April 22, 2011 10:11:00 AM

saya pun rabun
kalo xpakai spec mmg aku jd org buta

Friday, April 22, 2011 10:14:00 AM

eima, aku Voucher ada RM90, cash ada RM30.... jom kita g pasar tani jom...

Friday, April 22, 2011 10:36:00 AM

hikhik, kt cni dh nk final....

Friday, April 22, 2011 10:58:00 AM

ahaks akak,kite sm..rabun yg xsdar diri..hahaha

Friday, April 22, 2011 11:50:00 AM

salam..kite follow n tinggalkan jejak kat cni..

Friday, April 22, 2011 12:03:00 PM

senyum, x perlu kata apa apa.....

Friday, April 22, 2011 3:44:00 PM

@cikmOt

kak sampai ati ko kak ..kesian kat aku ...
dah ari ni mood sedey ...
dah lama tau mate tak berair..ari ni sensetip bebenor aku ...
nampak sgt hormon mengandung aku dah nguasai aku... tak leh nk kawal dah ...
sedey ....

Friday, April 22, 2011 3:45:00 PM

@.::Lynn::.

cek aku tak keta la ... next week la ..
ko call aku tau klu ade plan hr jumaat...

Friday, April 22, 2011 3:49:00 PM

SENYUM SOKMO LAH KITA YE..:)

KLIK HB

Friday, April 22, 2011 4:38:00 PM

akak nak gelak... ^_^

Sunday, April 24, 2011 10:08:00 AM

izan, hang rabun tahap serius gak nih..olh sbb itu kena la kai spek cam haku nih..huhuhu..kalau nk stylo mylo kai kontek lense..hehe

Post a Comment