Monday, April 25, 2011

Tak Nak Sudah


ok, sudah tiba masanya aku update nama peserta yang ada...dan dengan rasminya GA sempoi telah ditutup...
para peserta yang telah berjaya menjoinkan diri..walau ada gak peserta yang tak ikut syarat yang ditetapkan...aku rasa syarat aku takdelah membebankan mana pung...just drop by ayat yang aku nak tu jek kat sini....tapi aku bukan kejam...aku terima gak la sebagai peserta...hehehe...baiknyalah aku ni...hahaha...

1. eima
2. @e_da
3. mizzkechique
4. zura_habib
5. mama tisya
6. ♥MAMASYAZA♥
7. nanizamros
8. Pn. Zana
9. Shamz + Fieza = Muiz
10. MrS. F!zA
11. Afne
12. Mommy Fara
13. AYuNG
14. Nana
15. Nida
16. .:fyzz:.
17.Nad @ MamaZakwan 18. MRS. K
19. munna
21. fiza
22. AngahSayang2314 23. C.I.N.T.A
24. SyaNa
25. ~aSHa~
26. Iza
27. nurfardzianafadil 28. zaikulim
29. leen
30. syakila
31. Qard91
32. sarah
33. ♥CuteMummy ♥  34. nEa FleriDa / nIL
35. ummi soffiyah
37. ieda
38. mama_umar_maryam
39. ieda
40. Masni Syafie
41. wanbu
42. taufidris
43. eLYies
44. Asrul "iLham" Sany


hurmm...pemilihan akan dibuat dalam waktu terdekat...skang bz, masa tak mengizinkan...

notadijariku: sila cek nama memasing...kalu takde SILA BITAU ye...

13 comments

Monday, April 25, 2011 4:22:00 PM

hrp2 bertuah..amin2

Monday, April 25, 2011 4:30:00 PM

akak..nk bgtau ni, nama kite ada... hehehe

Monday, April 25, 2011 4:43:00 PM

ada2..no 13..hihi

Monday, April 25, 2011 5:02:00 PM

andai kata ko tercabut nama aku
jgn plak ko xjadi amek aku sebagai pemenang sebab ko kata aku dah banyak menang hahahahahha

Monday, April 25, 2011 5:07:00 PM

ho yeaaaaaaaaa namaku nombor 2

Monday, April 25, 2011 5:10:00 PM

ceeee..harp2 aku ada luck la..mau ada ONG..fuh fuh..bg la dpt ketu2l fm tuh ..hehhe

Monday, April 25, 2011 5:14:00 PM

yeay ! ada nama :))

aminnnnn

Monday, April 25, 2011 5:25:00 PM

yehhh... nama ai ada (^___^)

Monday, April 25, 2011 6:47:00 PM

fuh kanan fuh kiri harap kena/.hahaha

Monday, April 25, 2011 8:58:00 PM

ehhh... camne bole ter-miss ada buat GA... alaaaa...

Monday, April 25, 2011 9:57:00 PM

Assalam..
dtg lapor diri...

Monday, April 25, 2011 10:16:00 PM

ada nama sy...

Tuesday, April 26, 2011 9:33:00 AM

aku org pertama ....
wahhhh bangga ...

Post a Comment