Tuesday, May 10, 2011

Aku Ada...Di Sini


owhh, dah dua hari aku tak ngedate blog...malas dan bz...lagi pulak takde citer yang aku nak kongsikan ngan kalian...ada pun, tak baper nak menarik...so tak jadi nak kongsi..minggu ni aku kena bzkan diri aku sendiri...terutama di pejabat ni lah...itulah inilah...ari ni jek dah kelam kabut...opismate ada 2-3 orang yang p exam tuk PPT N27 dan yang tinggal baper kerat jelah kat opis ni...arghh boring tul...ni rasa nak coti jek ni...tapi hati kena sabar sebab sabtu, ahad, dan isnin ni pun nak p jejalan kan...hehehe...

25 dan 26 ni aku kena p langkawi, p bawa diri jek, seme tiket flight, otel seme orang tanggung...sebab kena jaga exam kat salah satu sekolah penerbangan kat langkawi sana...ekseli hati aku berbelah bagi ni...ni pes time nak tinggal anak dan anak ngan apak dia...selalunya apak dia yang outtensen tinggalkan anak² kat ibu...ni terbalik lak...macam² aku dok fikir...tapi dalam macam² tu aku percaya si apaknya leh lakukan rutin harian si ibu...jangan anak minta susu tengah malam apak tak sedar sebab masih lena diulit intan..owhh ni yang paling aku risokan ni...huhuhu...

nampaknya tahun ni jek dua kali aku p langkawi ni...haihh..cam dah jadi tempat persinggahan dah..satu tiket sendiri, dan dalam waktu terdekat ni tiket free...owhh tiket free surelah naik MH kan...siyes dah lama tak naik MH ni...dulu kali pertama naik masa balik kecemasan masa arwah mak mertua meninggal...giler mahal tiket dia...tak mampu la...tu aku sanggup buking AK tu...yelah, kata orang ukur baju badan sendiri kan...

arghhh, dah la...malas dah aku menaip ni...kekenyangan yakmat ni...rini lunch ngan breakfast makan nasi goreng homemade...dah 2 minggu aku bawa bekal p keje...alasang???aku bosan dengan masakan kafe kat sini...balik² menu yang sama...no choice...

ok, get to go...nantilah sambung citer lagi...daaa...

notadijariku: seme yang bertuah ari tu, dah dapat ke FM dari aku ni...kalu belum sila inform...kang ada kuar entry penganjur tipu lak...hehehe....

10 comments

Tuesday, May 10, 2011 2:13:00 PM

saya tak dapat pun FM??

Tuesday, May 10, 2011 2:23:00 PM

kak, mu tolong beli cekelat ye?nti ai kasi order..hahaha tp jgn riso order berbayar la bukan free..ekeke

Tuesday, May 10, 2011 2:24:00 PM

munna dah dpt smlm cik mot..cantik... thanks

Tuesday, May 10, 2011 2:47:00 PM

kim salam kat org kg aku la...

Tuesday, May 10, 2011 2:55:00 PM

ala, redho la..

kan 2 rezeki nama nye..
rezeki tuk anak2 jugak kan..

hihi sambil blh cuci mata n beli hadih tuk anak2 n suami kan...

Tuesday, May 10, 2011 3:08:00 PM

kak... bestnyeee dah lama tak gi langkawi.... mesti dah banyak berubah kat sana kan.. last pegi sebelum kawin.. dah dekat 4 tahun ni tak gi rasenye...

Tuesday, May 10, 2011 3:11:00 PM

same la kak, this week nak g kursus kat kuantan, anak tggl ngan bapaknye. sblm ni diorg ikut, xtau ape jadi. tp mujur aqeef jenis x mintak susu tido malam, leh lena sampai pagi..ekekeke..

Tuesday, May 10, 2011 3:22:00 PM

yey yey... kirim cekelat...
yey yey... kirim pyrex...
yey yey... kirim pinggan...
yey yey... kirim sudu...

hahahahaaa... larikkkk sblum kena lempang... ;p

Tuesday, May 10, 2011 3:51:00 PM

owh ingat exam jugak

Tuesday, May 10, 2011 3:52:00 PM

akak pun sama, kalo kena g kursus,risau sgt dgn anak2, takut tak terurus dek en. abah nanti.

Post a Comment