Friday, May 6, 2011

Dari Tadi Cuba Telefon...Tak Dapat²...Arghhh...Aku Give Up


huh...puas aku mencuba tau...dari pagi sampai skang...(eh ye ke aku cuba ni...cam tipu jek...hahaha) nyampah la hot fm ni...sian kat aku tau...aku nak cakap ngan PM ni...nak tanya pesal rege minyak asik naik jek ni...dari semalam lagi aku bersemangat tau...hahaha...haraplah kan jangan RON95 plak naik pasni...kalu hok ni gak naik, nampaknya, memang tak bleh blah ar...tak tau dah maner nak cut cost ni...hehehe...

eh oklah, short entry only...aku nak teruskan mencuba...hahaha...tapi kan, jam 9 ni aku ada seminar kat tingkat atas sana....so maybe tak sempat nak jenguk sana sini...huhuhu...

so pepun hepi friday...

notadijariku: buat sahabatku pijot...selamat hari lahir yang ke 30...moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...amin...

10 comments

Friday, May 06, 2011 7:59:00 AM

tlg tnya sekali gaji kktgn gomen ni bila nak naikkan..hahahahaha

Friday, May 06, 2011 8:36:00 AM

akak...gud luck!!! hahaha

Friday, May 06, 2011 8:48:00 AM

ehe..kalo dpt angkat pon..rasanya die x siarkan kot.uhuh

Friday, May 06, 2011 8:57:00 AM

kak jgn harap la .. kompom soklan ko kena filter dulu...hahaha

soklan santai je la.. mana leh tanya hal kewangan cam tu .. tanya sal PM nk kawen2 ke ok la

Friday, May 06, 2011 9:10:00 AM

ha ah betul ckp fiza... tanya sekali bila nak bagi naik gaji dgn bonus brape bulan ???

Friday, May 06, 2011 9:33:00 AM

semangat ko nak ckp ngan PM
kena q panjang la hehe

Friday, May 06, 2011 10:21:00 AM

gigih betul akak hehe

Friday, May 06, 2011 1:27:00 PM

hepi beday jugak utk pijot

Friday, May 06, 2011 1:30:00 PM

sungguh btl kakak nie..mmg ssh la kak nak tembus talian die kan..klau naik harga lg pasni,xtau la..naik basikal roda 3 je la kt reramai..

Friday, May 06, 2011 4:06:00 PM

teruskan mendail, semoga berjaya....sebrg kemusykilan, memang kena tanya, baru puas hati

Post a Comment