Saturday, May 21, 2011

First Time Buat Ni...Oklah...Banyak Kene Perbaiki Lagi...Huhuhu


hari apa tah di bulan apa tah...tetiba aku naik rajin nak buat donut...so try la bancuh...beselah kan, aku ni bukan reti sangat wat kueh² ni...yang aku perasan kemahiran aku muncul bila time bulan ramadhan...time tu macam² kueh aku leh buat...time skang, hancuss...heran mak...so setelah berminit² bertungkus lumus...nilah hasilnya..oklah dari takde...hahaha...


dan rupa bila siap disalut gula...rasa???hahaha, banyak kena perbaiki...kenalah jujur kan, takka asyik nak masuk bakul angkat sendiri...:p

lalala, ingat nak try dan try lagi bila ada masa...

9 comments

Saturday, May 21, 2011 10:34:00 PM

ok la tu
dari aku
langsung reti buat
rupa xpenting
yg penting msk dalam perut kenyang heheh

Saturday, May 21, 2011 11:15:00 PM

luqman tengok gambar donut ni, dia kata : NAK !!!...

Sunday, May 22, 2011 12:12:00 AM

nt da buat byk2 kali cekap la tu :)

Sunday, May 22, 2011 10:07:00 AM

dh izan..dh leh tgk dh..heheh cantek..ada matahari cam blog hg..sila jgn display komen nih

Sunday, May 22, 2011 10:19:00 AM

izan..awat hg pndai masak..nih wat donut lak..sejak dri jaman uitm hingga kini.skills hg masak mmg tak ilang..cayalah..

Sunday, May 22, 2011 3:42:00 PM

cantik donut ko gebu je. aku punya mcm2 segi ada hahaha

Sunday, May 22, 2011 6:37:00 PM

huhu... nampak sodap ar

warghhhhh... nak sepinggan boleh! :P

Sunday, May 22, 2011 10:29:00 PM

nampak cam ok je tu..

ena pun gitu.. dah lama tak buat donut.. mauripan tu elok je lam stok.. tp bil antah nak buatnye.. adeihhh..

Sunday, May 22, 2011 10:35:00 PM

oklah tu kak.lain kali boleh bukk kedai donut sendiri..ala2 big apple.heeee

Post a Comment