Thursday, May 5, 2011

Harga Minyak RON97 Naik Lagi???Bila Nak Turun Ni


arghh...malas aku nak ulas pepanjang...kang terlebih tulis kang tak pasal aku ditangkap ISA...eh ye ke ISA...ISA tu apa pun aku tak tau...tapi yang pasti aku tak tahu nak cakap camner...minyak hari² nak pakai tapi idaklah hari² buh minyak...haihh...aku sure, seme orang yang guna kenderaan bermotor ni sure mengeluh sal isu kenaikan rege minyak ni kan..

esok PM datang kat konti HOT fm...kalu sok aku tepon hot fm tanya PM sal rege minyak ni kan...agaknya panggilan aku dikeudarakan tak???hahaha...aku dah tau jawapannya...hurm...bistu saper nak dengar keluhan rakyat gini...huwaaa....

notadijariku: baru jap tadi bos sms dari kuching...tanya aku nak kirim apa dari sana...hurmm...takde jawap aku...takkan nak kata ke dia aku nak FM kuching nak wat Give Away...hahaha...

12 comments

Thursday, May 05, 2011 9:00:00 AM

Aku tak mampu pakai ron97.. pakai ron95 jek. murah sikit

Thursday, May 05, 2011 9:20:00 AM

seb bek naik skuter je..tu pun pakai ron95...dh laju bawak..haha

Thursday, May 05, 2011 9:28:00 AM

naik minyak la jawab nyer...

Thursday, May 05, 2011 9:30:00 AM

sama la aku K ... tp panjang kate sama je ... pembakaran Ron97 lagi jimat lg pembakaran Ron95 keta pun pikap ....

tp kami guna ron95 gak ..hahhaha

Thursday, May 05, 2011 9:32:00 AM

persona tu mmg ron95 jek..mak tk mampu la minyak mahai2..

Thursday, May 05, 2011 11:04:00 AM

kami ritu mampu bertahan stakat rm2.50 je..lepas tu bila naik lagik kami beralih ke 95..xrela dah..

Thursday, May 05, 2011 12:13:00 PM

hmm naik lagi..hmm lari budget la nampaknya..

Thursday, May 05, 2011 12:23:00 PM

Salam...follow ur blog...

Thursday, May 05, 2011 12:25:00 PM

tak mampu guna ron95 apalagi ron97.. ada ron yang lagi murah tak??? hhuwaaaaa... bila ntah nak turun harga barang2 ni.. gaji tak naik2 mencik

Thursday, May 05, 2011 12:52:00 PM

sblom nie gn 97 gak..tp,bile da naik 2.70 rase mcm dah mahal sgt la..so stat this month kami tukar 95..nie naik lg..mak ai.melampau mahal nye..

Thursday, May 05, 2011 12:53:00 PM

tepon la... tepon la... akak nak dengar sore nko kat hot fm tuh... ;p

malas pikir la... akak pun pakai r95 je... jgn yg ni pun dia bagi naik udah... nangis akak...

Thursday, May 05, 2011 1:35:00 PM

hem..jangan mimpi la harga minyak nak turun kan??
xpela..kita n sme g keje pakai air je isi dalam tangki

Post a Comment