Wednesday, May 25, 2011

Hari Yang Sangat Memenatkan


Bersiaran Dari Bilik 1110 Bayview Hotel, Pekan Kuah

adoi la penat giler ari ni...kuar dari jam 7 pagi dan jam 7 malam baru berada dalam bilik semula..haiya...manyak penat lor...mana taknya ari ni jaga exam dari pagi sampai ke petang...dah abis exam dalam jam 5 petang tu sempat gak ar menyinggah kat Beras Terbakar.kemudian terus ke Idaman Suri sana..even berkali aku p langkawi tapi ni kali pertama gak la aku masuk ke idaman suri tu...sebelum ni memang takde perasaan langsubng nak menyinggah tau...ni pun kebetulan sebab pegawai yang sekali jaga exam ngan aku ajak singgah...so i polo jelah kan...jalan2 situ tiba2 leh plak aku tergerak hati nak beli tea set yang berharga RM30...comel jek...kecik...takdelah besar mana pung...konon hajat aku nak wat sebagai hidangan tuk tetamu datang nanti...hehehe...hajat jelah, saperlah yang sudi datang umah aku ni kan...dah la kuarters lama...lainlah orang lain, seme dah dapat teres...eh tetiba...

klah, nak mandi, solat seme...aku pun dah penat giler ni...ni pun nak mengemas barang2...sok dah nak balik...exam tuk sok sampai jam 1 petang...so nak tak nak pepagi kena check out terus la...jadi keje lak kan aku nak ulang alik dari sekolah tu ke pekan kuah, pastu kembali ke epot..walhal sekolah tu letak dekat ngan epot...owhh ya, yang bestnya, sekolah provide kitaorang dengan sebuah kereta nissan celfiro tu...tuk 3 hari dua malam kitaorang...pepun tak sabar nak balik...flight jam 3:40 petang sok...rindu kat anak2 dan apaknya sekali...niway, thanks bang, sebab tolong jagakan anak2...lebiu la...hehehe...

k, gtg...sambung sok jelah...huhuhu...

8 comments

Wednesday, May 25, 2011 8:08:00 PM

kak. cepat balik kak..

Wednesday, May 25, 2011 8:34:00 PM

Bayview Hotel tu sgt heaven. dkt nau ngan haji ismail grup. tak borong cekelat ke cik mot?? huhu

Wednesday, May 25, 2011 8:57:00 PM

yey yey nak balik...
yey yey cekelat...

Wednesday, May 25, 2011 10:09:00 PM

ko kat sini ke cik mot? jauh betoi hotel ko...kat pdg matsirat tu pun ada hotel tp kat kuah juga depa bagi, tak pa la bleh jgk jalan2 kan... Kalau trip gov mesti bayview termasuk kementerian aku..

Thursday, May 26, 2011 9:25:00 AM

rindu merindu...

Thursday, May 26, 2011 9:26:00 AM

oo dekt ngan bayview..dekt ngan plaza langkawi..(plaza mara actually)..izan...pi idaman suri tuh mmg rambng mata kan..emm..pepun cept2 balik..dh rindu apak n anak2 nuh..

Thursday, May 26, 2011 10:51:00 AM

bayview? bestnye. turun, jln sket. bli cekelat. best best

Thursday, May 26, 2011 4:33:00 PM

la....jage exam ke? kuikuikuik! igtkan amik exam...malu!

Post a Comment