Thursday, May 19, 2011

Kata Orang Kalau Dah Bosan...Tukar Jelah


sure korang nampak perubahan kat blog aku ni kan...dah lama berhajat nak tukar header ni...so ritu ada member yang baik hati tolong buatkan...aku amat berpuashati la ngan hasil keje mereka itu...simple dan menarik...

dan kalu korang lelain pun ada yang berminat...p jelah blog omak ni...klik SINI jek...

segala urusan berhubung terus dengan tuan punya blog...pe salahnya berubah hangin sekali sekala kan...hehehe....

13 comments

Thursday, May 19, 2011 1:22:00 PM

Omak tue mmg gigih woo..kreatif juga..:)

Thursday, May 19, 2011 1:43:00 PM

simple tp cantek...

Thursday, May 19, 2011 1:46:00 PM

ehhh, ni yang rase macam nak tukau lagi header ni..tp sabo, tgu pas salin nnti eh..

Thursday, May 19, 2011 2:11:00 PM

mmg nampak seri org muda
kekee

Thursday, May 19, 2011 2:13:00 PM

cantik dan simple header baru ni...pandai fiza buat

Thursday, May 19, 2011 2:48:00 PM

ok lar tu... lagikan pantai boleh berubah....haha...ader kaitan ker???

Thursday, May 19, 2011 2:55:00 PM

Simple tapi cantikkkkkk ☺☺☺

Thursday, May 19, 2011 3:47:00 PM

simple n cantek...

Thursday, May 19, 2011 4:03:00 PM

simple + ceria aku suka...

Thursday, May 19, 2011 4:21:00 PM

cantiknye..

Thursday, May 19, 2011 4:21:00 PM

cantiknye..

Thursday, May 19, 2011 4:22:00 PM

cnteeekkkk..:)

Friday, May 20, 2011 10:42:00 AM

hehehe sorry la aku xnak baca
kekekeke
aku tinggal komen je huwa huwa huwa....

Post a Comment