Monday, May 23, 2011

Kesian...Dari Tadi Dok Kat Waiting Room Hanya Kerana Seposen


Selamat Datang Ke AirAsia

sakit ati mak...kalu bukan kerana nak nolong kawan...tak ingin mak nak bersesak trapik di web AirAsia ni tau...semenya hanya kerana seposen...arghhh nyampah mak, asal tiket murah gini memang sesaknya menjadi² tau...dari tadi mak asyik dok kat waiting room ja...apa yang ditunggu pun mak tak tau...dah baper batang rokok dah abis ni dok kat waiting room...hahaha

ok mak kena cuba dan cuba lagi...kalu mak fed up, nampaknya mak kena gif ap jelah...cuba esok lusa la plak kalu ada rezeki...

notadijariku: hubby kata oliday naik flight dibekukan tahun depan...huhuhu...

12 comments

Monday, May 23, 2011 1:54:00 PM

pergh gile murah
tmphkn singapura 2 tiket hehe

Monday, May 23, 2011 2:11:00 PM

kty pun..dok dr tadi..ni..takdpt2..

Monday, May 23, 2011 2:19:00 PM

bole percaya ke ni..ari tu time 1st april, diorg ckp buy 1 free 1..skali tempah..jd price of two..bace2 kat fb air asia..org complain bgtau..utk beberapa tiket dan waktu sahaja..uhu

Monday, May 23, 2011 2:37:00 PM

izan..biaq betui..takkan sekupangja..10 hengget caya gak la..tp kalau tui...nk..nak gak..nak pi mumbai..hehehe

Monday, May 23, 2011 2:49:00 PM

akak pun kat waiting room nih... ;p

Monday, May 23, 2011 2:57:00 PM

izan..biaq betui..takkan sekupangja..10 hengget caya gak la..tp kalau tui...nk..nak gak..nak pi mumbai..hehehe

Monday, May 23, 2011 3:14:00 PM

ehehehe aku tau nape dibekukan......


------------------------
eh kalo mcm aku la konon2nye nak book....tuk tiga org anak..tapi status anak yg ke3 tak tau nama jantina seme bagai...camne nak book kan? tak bleh la kan? kira sama la kes mcm ko...dibekukan percutian by flite.....

Monday, May 23, 2011 3:34:00 PM

sabo jela...

kalau tunggu esok karang rege dah naik plak huhu...

Monday, May 23, 2011 3:53:00 PM

Memang mcm tu lah klo dah murah.

Monday, May 23, 2011 4:30:00 PM

gile ah kuih pn xdpt 10sen skrg ni

Monday, May 23, 2011 6:21:00 PM

aku dah lepas book utk 2 kali arini
tp heran aku adik ipar aku nye ada dalam rekod booking
tp nama aku xde rekod
bila aku call airasia dia kata nama aku ada dalam booking tu
cuma xde kuar dalam history booking

Monday, May 23, 2011 11:03:00 PM

ada minum2 x kt waiting room tuh??huhu

Post a Comment