Friday, May 27, 2011

Meriahnya Suasana Di Sini


salam siaran...bersiaran dari pejabat pagi ni..hajat dihati nak cuti jek ari ni ...tapi pagi ni ada majlis farewell tuk dua pegawai aku yang masing² akan bersara pilihan dan bersara wajib...so gagah gak la pepagi bangun kan...tapi lemaunya mak aihh...tuhan saja yang tau...huhuhu....

so pagi in p keje terkejut aku nengok keadaan di persekitaran kat opis aku ni ha...banyak tul khemah² yang wujud dan tak kurang jugak banyak jalan yang ditutup...aku dok berkira² ni balik ni nak ikut jalan mana tah...my opismate ada ajak balik awal...nengok la, i polo kalu bos benarkan...hehehe...

meriah tul kat sini kan mana taknya dah opis sebelah Kementerian Belia Dan Sukan lagi pulak tahun ni kan HIMPUNAN SEJUTA BELIA...dan termasuk ada JOM HEBOH edisi HARI BELIA NEGARA...sure penuh la putrajaya mulai hari ni, esok hingga ahad dengan belia² yang terlibat...eh jap...aku ni belia ke tak ek???hahaha...perasan tul....skang ni kedengaran diorang sedang melakukan aerobik...kalu jenguk melalui tingkap bilik aku ni memang jelas nampak la...

ni pandangan luar dari bilik aku ni ha...

ok, ni aku zoom...ada banyak khemah comel yang didirikan...khemah apakah ini jangan tanya aku...maybe derang berkampung kat sini kut... 

so kepada mereka yang takde apa aktiviti nak buat sok, jemputlah ke putrajaya...sesakkan lagi keadaan disini...hehehe...aku???hohoho, kena tanya hubby dulu lah sebab sok dia jadi MC kat sini gak...kalu ada kesempatan leh gak menyinggah kan...

notadijariku:mencik ar, para petugas ni mandi kat toilet opis aku ni...segan nak masuk toilet..haru biru...kotor giler...arghhh...pepun p sarapan dulu lah...huh...

11 comments

Friday, May 27, 2011 8:11:00 AM

kak dah balik? :)

ehh..nmpak mcm khemah becamping..hehe, becamping kat tengah bandar tuh...:)

Friday, May 27, 2011 8:27:00 AM

alolo tomeinya khemah depa....

Friday, May 27, 2011 8:39:00 AM

huu..tutup jer mata kalau masuk toilet.hehe

pekata kalau amik satu khemah tu bawak balik rumah..

Friday, May 27, 2011 9:27:00 AM

hahaha... nko tampal je notis 'TANDAS ROSAK HARAP MAAF' kat pintu masuk pastu kunci siap-siap... sure diorg dah tak tanya nak masuk dah...

Friday, May 27, 2011 10:09:00 AM

dah x belia lagi weii. smpai umur 25tahun jer aku rase..ke tak?.haha. kecian die nak mandi. biar je la..hehe.

Friday, May 27, 2011 10:24:00 AM

ok nk pegi sana skrg..hehe

Friday, May 27, 2011 10:51:00 AM

tatau la nk pegi ke tak ...

Friday, May 27, 2011 12:06:00 PM

weh, bukan takat kat opis ko, kat opis aku ni, dh cacat tandas 5S aku weh. tensi, dh la tu, masuk tandas orang ingat mcm public je! sentap. mcm nk suh je pakgad jgn kasik dorg masuk

Friday, May 27, 2011 12:23:00 PM

sediakan tenaga utk mengharungi bazar yang ada nnt...

Friday, May 27, 2011 3:22:00 PM

amrul ada ajak pegi
tgk la mcm mana nanti

Sunday, May 29, 2011 12:44:00 PM

la ..depa mandi manda reramai kt toilet ofis ko ke zan..patut kena ada tukang jaga amik byaran..heheh..tuh ar..comey je khemah tuh..pakat wat kg kt situ la yer..dulu masa khemah selalu join belia 4B.heheh

Post a Comment