Saturday, May 21, 2011

Sabtu, Hari Berehat, Bersenang Lenang Di Rumah


hari ni hubby ada kat rumah...tak kerja sebab malam tadi kul baper tah dia sampai umah dari ipoh...so ari ni hari rehat la bagi dia...tapi tidak bagi aku...sebab hari cuti la banyak tul keje nak buat...itu ini sampai tak menang tangan...sib baik esok hubby ajak bawa anak² p mandi sungai kat langat...i polo...

eh korang lak camner???pe aktiviti korang hari ni...eh lupa...bagi sesapa yang takde aktiviti nak buat, katanya hari ni ada WEEKEND MARKET kat monumen alaf baru Presint 2 tu...tapi bermula jam 3 petang hingga 11 malam rasanya...banyak gak gerai yang ada situ...tah la, aku tak pernah lagi jejak ke sana...nengoklah kalu hubby ajak keluar, aku on jek...

klah, selamat berhujung minggu semua...daaa....

6 comments

Saturday, May 21, 2011 8:29:00 AM

hr ni kena keje... =)

Saturday, May 21, 2011 10:33:00 AM

selamat berhujung minggu..

_salam kenal ;)

Saturday, May 21, 2011 10:54:00 AM

aku duk umah je....layan 1st astro...seru dan senjakala...yg lain habis di tgk dah..itu je la kerjaan aku...uhuhu kalo tak balik kg....cdg nak blg kg tganu..mr. hUBby lak nak buat slide tuk intelectual talk ahad ni...

duk ulang alik kedai, dan makan bubur durian....bubur ke pangey ek? ke sira...eh tak apa namanye...kadang2 buat bubur kacang hijau, buh durian jugak....smlm misi mengemas dapur secara ilmiah dgn dibantu oleh kakak cleaner..


itu saje weekend sy....sungguh xde apa2 sgt kan...

Saturday, May 21, 2011 1:14:00 PM

owh... akak dah penat dah ni... kemas rumah + laman sekali... adoi... tak larat nak masak dah pulak... ;p

Saturday, May 21, 2011 1:28:00 PM

ena pun kat umah je ni.. baru lepas makan eh! baru tak baru juga la.. sejam lepas..

Sunday, May 22, 2011 10:32:00 AM

aku tak dak hujung minggu ..this week..ada kelas di UUM

Post a Comment