Tuesday, May 31, 2011

Sayonara To Both Of Them...Good Luck For Your Future Undertaking


hari jumaat lepas, bersamaan 27 Mei 2011, SOP ada menganjurkan majlis perpisahan buat dua orang pegawai sini...bahagian kami akan kehilangan dua orang pegawai dalam waktu yang sama kerana masing²  bersara wajib dan bersara pilihan...hurmm...pepun, all da best buat Mr T. Williams dan Kapten Abas...semoga berjaya hendaknya di masa akan datang...

mereka yang dirai...masa nak potong kek...berpegangan tangan gitu...hahaha...

mereka yang ada 

masa ni bos tengah bagi sedikit speech...tetiba ada mek ni enteprem...hahaha... 

mereka lagi...sure mereka dua akan dirindui...sob sob... 

sebiji kek buat mereka...arghh, tak kira lah ada spekulasi mengatakan kek SR tidak halal, tapi kek ni masih wujud pada hari jumaat lepas...huhuhu... 

kek chocolate fudge tuk mereka...mulanya nak beli chocolate indulgence...tapi sik ada la plak... 

antara kaum wanita yang ada pada hari tersebut...gambar aku jugak yang takde orang nak snap...sob sob... 

lambakan juadah yang ada...macam² ada termasuklah, cencalok, budu, dan sambal belacan... 

jejaka jejaki yang ada... 


mr. william sedang memberi ucapan... 

tu jek, malas ar taip citer...terkedu bila dapat surat dari perumahan ni...debaran semakin kencang katanya...huhuhu...sekian, terima kasih...

notadijariku: kalu hari² dapat makan free cam gini kan best...

11 comments

Tuesday, May 31, 2011 11:02:00 AM

dpt surat perumahan?
pindah kuarters lagi besor?
ke loan rumah dah lulus... best nyerr... rumah baru... ;p

Tuesday, May 31, 2011 11:04:00 AM

@ejaMaria
heheh, gitulah citernya kak...pindah kuarters tu idakla...hahaha

Tuesday, May 31, 2011 11:13:00 AM

yang pakai tie merah oren tu aku ade jumpe jumaat lepas kat parking.. die cakap ng pn aiza last day.

Tuesday, May 31, 2011 11:18:00 AM

@MRS. K
owhh tu pak abas la weii...sedih weii dia dah bersara PILIHAN...psni takde dah skandal aku kat pejabat...sedih...sob sob...

Tuesday, May 31, 2011 11:28:00 AM

mmg best mkn free kan...hari2 mkn free pon xkisah kan...hehe
jom..http://amienanacollections.blogspot.com/

Tuesday, May 31, 2011 11:30:00 AM

selamat bersara buat bos2 ituu .. sure sedih kan dik .. tapi tgk menu makanan tuu x menahan .. bila ada majlis mcm nie makanan lah yg mengubat ati sedih .. yer dok ! ekekekek

Tuesday, May 31, 2011 12:16:00 PM

lor, msh tak tau ke kek SR tu sbnrnye halal? org yg kate tak halal tu org yg ngok....wahahahahaha!

Tuesday, May 31, 2011 12:16:00 PM

OHHH hehehe terselit gak gambo abg ipau disitu (kapten sumar lee) heheh, glamer2x....
Zura pon sama, kek SR tetap dihati, heheh

Tuesday, May 31, 2011 12:23:00 PM

eh pasal kek tu
btol ke xhalal?ada dah baca en3 kata
tu seme rumors je

Tuesday, May 31, 2011 12:25:00 PM

ala..sian kamoo takde orang nak snapkan gambo kamoo..


zan..makanan tu adui..terus perutku mengelegak!!!!

Tuesday, May 31, 2011 12:36:00 PM

Salam kunjungan.... blog yang menarik... senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Post a Comment