Saturday, May 28, 2011

Setelah Sekian Lama, Akhirnya Kau Muncul Jua


alhamdulillah, setelah sekian lama menanti, akhirnya BE yang ditunggu muncul jua...thanks kat nuffnang sebab simpati kat blog kerdil aku ni...seingat aku hampir berbulan gak la tiada BE yang berkunjung kat blog ku ni tau...huhuhu...dah ada BE ni aku kena kembali aktif la...tu pun nengok gak la...kalu tiba penyakit M, pandang blog pun aku malas...hahaha....

so nilah BE yang aku maksudkan itu...harap2 ianya akan beranak pinak dengan jayanya...janji dapat duit poket tuk raya ni jadilah...huhuhu...tingginya anganan aku ni kan...hahaha....


ok tu jek nak citer pagi ni...banyak tugasan yang menanti...3 hari takde kat umah, tak tau camner aku nak gambarkan keadaan rumah ni...tapi masih dalam keadaan terkawal la...hahaha...babaiiii...get to goooo...

notadijariku: korang tak datang ke putrajaya ke???sesama meriahkan kat sini...ate ada JOM HEBOH edisi hari belia negara kan...moh la sesakkan lagi keadaan di sini...aku??? masih di rumah sebab pagi ni hubby keje, petang plak dia jadi MC kat depan istana kehakiman...huhu...sok jadi mc tuk orang kawin la...haiyaa, kuat kejer tul my hubby tu...oklah...daaa

17 comments

Saturday, May 28, 2011 10:21:00 AM

ok ler tu-terus dpt 2 ketul-me ada satu ajer ni..tu pun setelah sebulan lebih tak de BE langsung ..

Saturday, May 28, 2011 10:28:00 AM

Tahniah2..

Saturday, May 28, 2011 10:40:00 AM

aku ajak amrul dia kata sesakkk
dia pon keje kt sana

Saturday, May 28, 2011 10:46:00 AM

tak dapat lah jawab nya nak terjah jom heboh buat kesekian kalinya..

Saturday, May 28, 2011 11:02:00 AM

rezki tu..hehehhe..sama duk umah hubby takdok...hihi

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Saturday, May 28, 2011 11:25:00 PM

alhamdulilah rezeki..dah banyak dah BE terkumpul tu

Sunday, May 29, 2011 12:40:00 PM

nnti leh share ngan aku skit...ala hindari penykit M izan..msti dpt byk nnti...:).

Monday, May 30, 2011 9:44:00 AM

tahniah. mmg akan nak aktif la berblog kalo dh ade BE kan. tp ko pasan tak blogspot skang ni byk betul masalahnye. aku ni dah rase nak naik antu dah ni. nak lempang org pun, taktau nk lempang sape. blog takleh signout ni. camne tah nak update blog satu lg tu. geram betul la

Monday, May 30, 2011 9:47:00 AM

ok la cr keja nk beli barangan keperluan nanti...huhuhu

Monday, May 30, 2011 10:53:00 AM

Tahniah...BE yg di tunggu² muncul juga.

Monday, May 30, 2011 12:39:00 PM

saya langsung tak tau BE tu..tak pernah wujud..hahahah

Monday, May 30, 2011 1:20:00 PM

wah, mmg rajin..huhu..

kalau ryna kt p.jaya..mau gak g..hehe..

Post a Comment