Tuesday, June 14, 2011

15 June 2011-Cuti Rehat


hurmm...penat rasanya bekerja...ceh, macamlah aku ni bekerja bersawah, bertani seme kan...penatnya sampai gitu...tapi minggu sangat penat la...sabtu ahad ritu balik kampung...nak santaikan diri sendiri pun tak sempat...so semalam aku dah apply cuti kat hrmis...aku nak amik cuti sok..ajak hubby p nonton wayang...dah lama tak nonton berduaan...kalu hari minggu nak p nonton berdua, saper nak nengokkan anakanda berdua tu kan...so kenalah berkorban sikit...amik cuti...luangkan masa berdua² an macam jaman berchenta dulu...ceh...

so tiket telah dibeli...ayuh!!!esok kita nonton wayang sampai lebam...jangan terbabas nak amik anak² kat taska sudah...kan kan...

bukan satu, tapi dua sekali...hehehe...arghh, orang lain sibuk nak nengok malik, aku pun sibuk jugaklah..saje nak up kan lagi juta² ringgit meke tu...kan kan...


ok, get to go now...babaii...

7 comments

Tuesday, June 14, 2011 1:38:00 PM

syok gak ek sesekali dating... tunggu kuar yg 2nd ni la baru nak date.. tak best date time perut membuyung ni.. hikhik..

Tuesday, June 14, 2011 2:45:00 PM

wahhh ...aku tak penah lagi kuar ber2 tanpa fahim....

besh ke kak ... tp cam kesian je kat fahim klu die tau mak pak kuar tak bw die...huhuhu

Tuesday, June 14, 2011 3:01:00 PM

WAH NK G TGK XMEN YEK....
SLAMAT BERDATING

Tuesday, June 14, 2011 3:39:00 PM

Sakan ko nyah, sampai 2 tiket ☺☺

Selamat berdating & nonton wayang ^_^

Tuesday, June 14, 2011 4:35:00 PM

aku tgu astro 1st je la...anak2 leh join....ehehehee...setakat ni takde la rancangan aku tak order kecuali yg india2 tu naam ke vanam ke apa tah

Tuesday, June 14, 2011 4:36:00 PM

eh lupa...selamat beromantika....nanti pegang2 tangan ye...

Tuesday, June 14, 2011 9:16:00 PM

hehe...ari rabu tiket murah...dapat ler nengok muvee secara behemah yer dak..:)

Post a Comment