Monday, June 13, 2011

4 Hari = RM6 Juta...Gulpss



perghh...fenomena skang...kl gangster tulah, baru 4 hari tayangan dah capai kutipan sampai RM6 juta lebih...tu baru 4 hari...kalu seminggu???eh korang bajet la sendiri...

aku rasa kan, filem ni disiarkan pada timing yang betul la agaknya..yelah, skang orang demam seth tan kan...so kuar la filem ni yang seth tan ni berlakon...kalu dah minat, tu yang p nengok tu kan...aku rasa lah...ni salah satu sebabnya...

kan nana kan...baik ko ngaku....hahaha...

notadijariku: aku pun rasa nak nengok wayang..tapi tak tau citer apa...g pun takde orang nak temankan...hurmm...

9 comments

Monday, June 13, 2011 12:15:00 PM

ajak encik suami nengok dia kata dia dah nengok live time bulan pose tu....

Monday, June 13, 2011 12:28:00 PM

besh sgt ke cite tuh.. tak pe la aku tgu time rasa tahun depan2 ... mesti kuar punya...

Monday, June 13, 2011 12:40:00 PM

terbaik from Shamsul Yusof...tahniah KL Gangster!

Monday, June 13, 2011 12:48:00 PM

hebat...

Monday, June 13, 2011 1:25:00 PM

me nak gi tgk gak ni :)

Monday, June 13, 2011 1:38:00 PM

aah boleh kalahkan merong kan .. nak tgk tapi seram sbb banyak sgt scene2 bunuh2 nie huhuhu

Monday, June 13, 2011 1:40:00 PM

heee aku dah dapat tiket
nant aku cite ek hehee

Monday, June 13, 2011 2:00:00 PM

aku nk tgk 2 ni je, kungfu panda (ntah2 dah abis kot) dgn KLG..tp aku takotlah tgk KLG ni nye preview,takut tgk org lawan2,hehe

Monday, June 13, 2011 3:10:00 PM

jom aku teman kan :-)

Post a Comment