Friday, June 10, 2011

Ada Voucher Pizza Ni...


semalam balik keje rasa cam nak makan pizza...bitau kat kakak, dia pun suh order...sibuk dok kata kakak dah lama tak makan pizza...cehh...ayat bodek disitu..pastu sampai umah kemas apa yang patut, kakak tanya lagi, bu, dah order ke pizza...haihh, hampir terlupa, terus dail nombor yang tertera dan order pizza yang dikehendaki...maaf gambar takde dalam ni...sebuk melipat kain sebab nak balik kampung petang ni...

katanya dalam 30 minit delivery...tapi tunggu punya tunggu sampai 2-3 kali budak penghantar pizza tu telefon tanya direction ke rumah aku...haih, aneh tul..ni mesti bukan pekerja dari putrajaya ni...masakan tak tau landmark ke rumah aku..bukan terpencil pun...kalu domino tu senang jek...sekejapan jek dah sampai...aku hampir naik hangin gak....tapi kontrol...sib baik hubby balik masa tu...masa hubby balik, si kakak dah ingat pizza dah sampai...cehh...sian dia...siap tanya lagi, lambat lagi ke bu...haiyaa...

lebih kurang berpuluh minit budak penghantar pizza tu pun sampai...tapi hubby la yang tolong amikkan dan bayar sebab masa tu sibuk melipat kain kan...di depan tb....sedar² masa nak p makan ada satu envelope...aneh, sampul mendakah itu...

rupanya dia bagi voucher free pizza atas sebab KELEWATAN...tau pun...tapi voucher ni valid tuk take away...bukan yang delivery...arghhh sudah, bila masa aku nak p makan pizza lagi kan... 

so saper yang nak makan pizza, sila angkat tangan...beli satu dapat percuma satu...save RM22 tu...valid until 30 June 2011...voucher yang domino kasi pun tak guna² lagi...haihh...

8 comments

Friday, June 10, 2011 8:13:00 AM

mna gambaq pizza.. hihihi..tk sempat amik gambaq dah habis kna ngap ni..irfan makan dak pizza?

Friday, June 10, 2011 8:17:00 AM

okla tu kak, sedar slh depa..
bak bg kt sy...haha

Friday, June 10, 2011 8:33:00 AM

ah best nye... len kali lewat la lagi kan... ;p

Friday, June 10, 2011 8:39:00 AM

ooo..kalo lewat pun ade voucher jugak ek..same cam domino's la kan.. tp awat pendek sangat masenyer..sampai ujung bulan ni jer..

Friday, June 10, 2011 8:51:00 AM

ala...pizza hut den tal yan! ceh! riak! hahahahah...klu free belaka takpe ah tp buy 1 free 1? gudbye!

Friday, June 10, 2011 9:07:00 AM

ayat anak2 aku jugak... "dah lama kita tak makan piza".
ceh! padahal, baru semalam makan piza

Friday, June 10, 2011 10:24:00 AM

huhu... hampir lupa sy ada simpan baucer MCD hehe

ntah bila nak redeem... padehal MCD depan umah jerk

Friday, June 10, 2011 10:27:00 AM

bagus lagi mkn yg delivery dr have in
klu mkn kat kedai tgu punya la lama janji 17minit30 saat...tunggu setengah jam pun tak sampai lagi mknan ... bila klu tanya lambat dr 17m30s tu dpt free pe ..pekerja tu ckp tak dpt pe kak ....

Post a Comment