Tuesday, June 28, 2011

Arghh...Semput...Penat...Penat...


hurmm...semput weii...baru pulang dari jualan MOA...dapatlah beli 2 barang tuk anak dara tu...satu baju kurung dan satu lagi telekung...telekung yang ada dah kusam sangat...sian kat anak...kalu tuk anak sanggup berhabis kan...hehehe...tapi tulah, penat tawar menawar tapi kedekut tul peniaga tu...tak pat gak rege yang aku mau...dah malas nak p esoknya, aku bayar gak la rege yang ditawarkan..RM30 tuk telekung budak...dan RM25 tuk sepasang kurung cotton...

abis duit mak ini hari...lepas ni kena dok dediam la...sebab ada menda lagi nak cari tuk jualan berikutnya kat NRE nanti...hahaha...

owhh, skang mak nak citer sal novel plak....beselah, dah rasa jadi hantu dah ni...pantang ke mana² sure sambar sebarang sebuah novel tuk dibaca...minggu lepas 3 buah novel sampai sekaligus...hepi mak...2 hari dah abis baca 2 buah novel...dan skang masih berbaki satu lagi novel yang belum dibaca...Doktor Cinta tu baru baca sikit...tebal giler...maunya dalam 3 malam gak baru siap...tu paling cepat la...hehehe...

aku tau, ada di antara novel ni novel lama...bukan yang paling terkini pung...tapi memandangkan aku belum baca dan malas nak pinjam kat orang...so baik aku beli sendiri buat koleksi...hehehe....

dan tadi dah mengemas apa yang patut...siap aku bawa rak sendiri dari rumah tuk letak seme novel² yang aku ada ni...nilah antaranya...

aku ingat nanti dalam pantang nak suh kawan² adiahkan novel la...hahaha...demand giler kan...:p

11 comments

Tuesday, June 28, 2011 2:25:00 PM

kak, pinjam novel...hehe

Tuesday, June 28, 2011 2:29:00 PM

novel kat office uitm ni diharamkan. sapa baca atau kelihatan novel atas meja leh kena tatatertib...gitu skali kan? ada sorang kerani kat office akak dulu kan siap ditukarkan department and kena kaunseling sebab novel. time rehat nak baca tu tak salah, tapi kalau baca time kerja..mmg parah la..

Tuesday, June 28, 2011 2:35:00 PM

wah leh jd mini library dah

Tuesday, June 28, 2011 2:38:00 PM

best tgk koleksi novel ni..dulu pon lya ada byk sgt koleksi novel..tp byk y org pinjam ..tp xpulangkan balik..

Tuesday, June 28, 2011 2:42:00 PM

ok la tu dlm pantang baca novel
sambil2 netek kan anak kan
hahaaa

jgn baca yg sedey2 ok
kang nangis jek plak ko tu

Tuesday, June 28, 2011 3:33:00 PM

yuhu.... byk dah tu... betulla..best giler bc novel...

Tuesday, June 28, 2011 3:41:00 PM

hadiah kan novel cerita seram / horror utk pantang nnt nak ?... ;p

Tuesday, June 28, 2011 4:34:00 PM

boleh boleh.ko nak novel apa??

Tuesday, June 28, 2011 4:39:00 PM

nanti sape nk pinjam ko cas la wei ...
br la novel ko dlm keadaan baik sbb diorg takut nk baca pastu lipat2 ...

Tuesday, June 28, 2011 6:13:00 PM

lamanya tak layan novel.. huhu

Tuesday, June 28, 2011 7:13:00 PM

ok gak bca novel msa dlm pantang..tkdelah stress sgt tggu habis..hihihi

Post a Comment