Friday, June 17, 2011

Berakhirnya Sebuah Drama


salam semua...selamat pagi...
hurmm...so camner ngan ending drama nora elena semalam???aku dah agak dah sure epi ending....sebab dalam novel begitu...cuma adalah satu dua perkara tak sama ngan novel tu kan....lam novel anak lelaki...tapi semalam anak pompuan...detik² cemas gak la masa yvonne buang anak seth ikut tingkap...giler ar yvonne tu...menjadi tul watak dia tau...gerun aku...rupanya anak patung...sib baik yvonne tak mati semalam...kalu dalam novel dah arwah dah sebab terlibat dalam eksiden jalan raya dan mati on da dot...huhuhu....tapi baca kat oh bulan semalam buat rasa aku goyah gak...betul ke idak andaian oh bulan yang mengatakan sad ending...tapi tulah, dah namanya drama kan...ada yang sad...ada yang hepi...pepun aku hepi sebab lepas ni takde lah tercongok dah depan tb semata nak nengok drama...hahaha...dan paling penting maghribku tidak jam 8 lagi...hurmm...

so lepas akhirnya drama semalam, nampaknya takde la drama yang leh buat aku melekat depan tb hari² kan...nak layan stanza cinta, hurmm...bersiaran waktu malam lak...aku ni lemah tul kalu malam² ni sebab aku mang tido awal...jam 9 tu memang dah lena diulit mimpi dah...tapi tak pelah, baca novel sudah...huhuhu...

so ari ni aku layan novel barulah...baru dapat semalam...adiah dari en suami lagi..siap tulis note lagi dalam tu...huhuhu....kali ni aku layan novel dari kaki novel enterprise plak...selalunya dok layan alaf 21, buku prima dan intens jek...pe salahnya kali ni bertukar hangin...

buku tersebut bertajuk 566 hari mencari cinta...mekasih bang, ada lebih kurang 10 buah lagi novel dalam list nak dibeli ni...hahaha... 

notadijariku: semalam semalaman aku layan novel sepi tanpa cinta...hurmm...dah abis dah pung...bila dah stat membaca, memang tak pat nak benti² dah...sudahnya jam 10 lebih baru tido...hahaha, kaco waktu tido aku semalam...:p

10 comments

Friday, June 17, 2011 8:09:00 AM

nak pinjam lagi! jgn risau.. dlm masa 24 jam aku abiskan baca.. muahahaha...

qadri bertukar jadi kasih! hahaha

Friday, June 17, 2011 8:17:00 AM

akak,rajin sungguh baca novel..bagusnyer....

Friday, June 17, 2011 8:24:00 AM

kak, gnti nora elena pun adaptasi novel gak.. Dewa Cinta

Friday, June 17, 2011 8:40:00 AM

@MRS. K
hehehe, nak pinjam datang amiklah...

Friday, June 17, 2011 8:40:00 AM

@~izan~
hehehe, sekadar mengisi masa yang terluang....

Friday, June 17, 2011 8:40:00 AM

@mizzkechique
huhuhu, tunggu akak reveal sinopsis dia ek...

Friday, June 17, 2011 8:58:00 AM

bagus la korg....nanti anak pun minat membaca sbb mak die rajin baca buku...kan kak

Friday, June 17, 2011 9:19:00 AM

banyak nyer cikmot koleksi novel..

nak pinjam bole? pos ditanggung halal...hehe

Friday, June 17, 2011 9:19:00 AM

kisah suami awak adalah realiti. heheheh......

jeles sbb ade ms bace boleh bace novel!

Friday, June 17, 2011 9:39:00 AM

wah..cpt tul kak izan baca..sy nie citer kasih yg suci berhari2 nak hbs sbb duk melayan kerja rumah n anak huhu

Post a Comment