Tuesday, June 7, 2011

Bilalah Maharaja Lawak Nak Berakhir Ni...Aku Masih Sabar Menanti...


hurmm...tak sabar nak nunggu bilalah nak berakhirnya MAHAJARA LAWAK itu...eh bukan aku nak tau saper yang menang cam aku pernah cakap sebelumnya...tapi aku tak SABAR nak kembali kepada PAKEJ BASIC yang mengandungi 1 Family + 2 Mini (Cartoon dan Learning) yang mana bayaran bulanannya RM49.95 termasuk RM3 tuk government service...to total = RM52.95 untuk sebulan...

tapi aku baru baca yang bil astro akan naik bermula 11 Julai ni...tapi merangkumi pakej yang tertentu seperti gambar di bawah ni...hurmm...channel banyak² pun tak menang mata nak nengok...alih channel tv3, astro ria, astro prima, 391, 613, 615 dan 701 jugak yang jadi pilihan...lain²???kurenglah...malam tido awal...takde masa nak nengok tb...huhuhu....

but for more info klik SINI jelah...senang...

haih, seme nak naik skang...astro pun diam² amik langkah menaikkan kadar perkhidmatan derang ek...kalu perkhidmatan makin bertambah bagus, takde hal la kan...ni idak, still da same...angin sepoi² pun bleh goyah...haihh...

notadijariku: katakan kononnya...malam ni juara MAHARAJA LAWAK diumumkan, esok jugak aku potong channel mustika tu...huh...

12 comments

Tuesday, June 07, 2011 11:56:00 AM

aku tak langgan pun pakej mustika....

Tuesday, June 07, 2011 11:57:00 AM

kasi potong jer kak..hehe
ayung pakai yg famili pakej jer..
nak nengok maharajalawak pun kat youtube jer..hehe:)

nih pun dgr dah ada ura2 nak astrok suh padam kan video maharajalawak kat youtube...nak untung jer dorag kan...

Tuesday, June 07, 2011 11:59:00 AM

fuh... nasib umah kami tak de ASTRO.. TV pon baru ade nih.. fuhh... jgn la tetibe dtg angin lintang nk amik astro

Tuesday, June 07, 2011 12:05:00 PM

@.::Lynn::.
aku langgan pun sebab ada orang rekues nak layan maharaja lawak secara live...KERNA TERPAKSA ok...

Tuesday, June 07, 2011 12:06:00 PM

@AYuNG
akak pun sebelum ni ada pakej famili jek tapi hubby yang sibuk nak...so akak kena turuti...tu yang tak sabar nak potong balik tu

Tuesday, June 07, 2011 12:07:00 PM

@cikbedahlaser
ada astro pun membebankan jek...

Tuesday, June 07, 2011 12:16:00 PM

tak pe kak, 2 minggu je lagi kan maharaja lawak nak abes, sabar je la, hehe :)

Tuesday, June 07, 2011 12:40:00 PM

semua naik sekarang roti pon naik sepuluh sen..

Tuesday, June 07, 2011 12:41:00 PM

sy langgan channel ni sejak astro perkenalkan... erkk... bil astro je dh cecah 100 lebih... ni la akibat org tamak..

Tuesday, June 07, 2011 2:48:00 PM

rasa aku nak ambik bola n kartoon je... lain2 xtengok pong.. buleh ker?

Tuesday, June 07, 2011 2:56:00 PM

tul tu dikk kalau perkhidmatan makin canggih x perlah .. ni dokkk duk tayang yg sameee jew .. rasa nak belasah TB tuu ekeke :)

Tuesday, June 07, 2011 3:15:00 PM

tu la pasal
diam2 cas naik
tu la aku nak potong tu

Post a Comment