Wednesday, June 22, 2011

City Hunter...Dah Lama Tak Nengok Dia


hurmm...ari yang agak mendung bagi diri aku hari ni...tah ar...tak tau camner nak citer...huhuhu...boring pun ada, 2-3 orang opismate takde ari ni...arghh...bosan²...saper aku nak ajak makan rehat kang ni...sob sob...dalam pada bosan tu...dekat wall fb Lee Min Ho ada paparkan sal besday dia ari ni...besday yang ke berapa aku malas nak kira...yang aku tau tahun 87...hahaha...aku jek yang ingat besday dia, tapi dia langsung tak tau besday aku...hahaha...perahsan...saperlah aku kan...

so memandangkan dah lama aku tak nonton filem atau drama lakonan Min Ho ni sejak abisnya Boys Over Flower dan Personal Taste tu...drama BOF tu aku ada koleksi dvd dia...bapoknya mahal tau..RM99.90..tapi yang PT tu aku just layan kat youtube atau mysoju jek...arghhh tak mampu dah nak beli dvd dia...nak burn kat cd tak reti plak aku ni...jadinya nengok kat youtube pastu part yang best² aku download simpan kat RealPlayer...ada masa leh jek nengok...senang...eh tapi kan rasanya drama BOF tu sedang ditayangkan kat Asteruk channel 391 setiap isnin hingga jumaat kut jam 3:24 petang stat...ulangannya pada malam ari sabtu...huhuhu...

so ari ni aku layan City Hunter la plak...lain sikit karektor Min Ho dalam drama ni..selalunya jadi jiwang skang agak ganas² sikit...ate filem aksi romance kan...

para pelakonnya...heroin tu yang pernah berlakon dalam drama Sunkyunkwan Skandal...skang kat mysoju baru upload sampai episod 8...episod penuh sampai 20...so sabar menanti jelah kan...


ekseli aku tak minat sangat pun ngan Min Ho...tapi minat sikit² jek...sebab aku lebih meminati kat SONG SEUNG HEON...kalu dia ni, seme drama or filem lakonan dia aku layan...arghhh kata kipas susah mati kan...gitulah kut...tapi aku ni jenis milih gak pada korean drama/filem ni...sebab tak semenya aku layan...kalu ada pelakon yang tertentu jek aku bersungguh nak layan....huhuhu...

notadijariku: bila aku nak dapat FM dari Korea ni ek...ishhh....dik wanie...nak fm dari korea boleh???hahaha

5 comments

Wednesday, June 22, 2011 10:15:00 AM

akak beli yg ori yer??
mahal sangat la tak mampu..
DVD korea saye sumer cetak rompak...hehehe..

dulu minat gak lee min ho..
pastu kim hyun joong..
la ni jang geun suk plak..(hero you're beautiful)..tak la hensem sangat tp sweet..
tengah giler dengar suare die..(OST you're beautiful)..lemak merdu sangat best..

bestnyer leh layan you tube..kat opis ni sumer kene blok..fb pun kene blok..nyampah..

Wednesday, June 22, 2011 10:24:00 AM

@.:Mama Dhia:.
haah, yang BOF tu akak beli yang ori la...eh ko beli yang cetak rompak kat manna...tak pernah jumpa punng...

Wednesday, June 22, 2011 10:45:00 AM

peminat setia korea nie..skrng kt dah ssh nak layan korea..xde mase sgt..dl rajin jgk..beli cd cam cik mot..ade bebrape kali beli kat mudah..mudah kdng2 murah skit..diorng jual yg 2nd..kt dl minat hero cite my girl..hehee..xingt dah name die..keke

Wednesday, June 22, 2011 11:11:00 AM

hahahaha..meh bagi email, org bg add..

Wednesday, June 22, 2011 11:13:00 AM

@.:Mama Dhia:.
comot81@gmail.com...

kasi duit sekali ek...hahaha

Post a Comment