Tuesday, June 7, 2011

Hanya Kerana AF9


adoi la...baru cek email tadi...dan baru tau jugak sal penutupan jalan hanya disebabkan konsert Akhir AF9 yang akan berlangsung Di Dataran Putrajaya, Presint 3...ayayaya...menyusahkan betul...ingat lagi masa berlangsungnya hari belia itu hari...hampir kesemua jalan di tutup...nak ke opis sendiri pun susah...jalan yang dekat jadi semakin jauh...alih² kami semua amik half day ari tu...

email yang menyatakan maksudnya yang tersendiri...


yang peliknya, banyak² tempat nak buat konsert...naper pilih putrajaya???haihh...carilah tempat lain...sure sesak la tempat ni malam tu...haihh....

notadijariku: aku ingatkan aku keje kat bandar terpencil, rupanya bandar besar jugak ek...eh bandar ke putrajaya ni...hahaha....

16 comments

Tuesday, June 07, 2011 3:12:00 PM

haha...astrok dh xda modal nak buat kat stadium putra kot..:)

Tuesday, June 07, 2011 3:14:00 PM

adeh.. banyak hiburan betul kat putrajaya skang ni ek.. dulu cakap taknak buat wayang la, karoke la.. skang apa dah jadik?

Tuesday, June 07, 2011 3:14:00 PM

hehe bawa2 bersabar
org putrajaya

Tuesday, June 07, 2011 3:26:00 PM

@AYuNG
hehehe, tak tau la...wat kat dataran putrajaya ni bukan best pung...akak tak pernah p pung sana...

Tuesday, June 07, 2011 3:26:00 PM

@MRS. K
tau tak per weii...pelik aku...hampir seme event la nak wat kat sini...aneh tul...

Tuesday, June 07, 2011 3:27:00 PM

@Nana
tengah bersabar la ni...hahaha...

Tuesday, June 07, 2011 3:33:00 PM

LAST KATAKAN..TU BUAT BESOR2 TU

Tuesday, June 07, 2011 3:35:00 PM

suruh buat tepi kubur..eheh meriah sikit..eeheh

Tuesday, June 07, 2011 3:45:00 PM

@LYAfrina
huhuhu...tapi tak pernah layan pun....last tapi tak de kualiti langsung...

Tuesday, June 07, 2011 3:45:00 PM

@notti netti
bagus ar cadagan ko tu nett...sure ramai yang join dua tiga kaki kan...hahaha

Tuesday, June 07, 2011 3:54:00 PM

sabor....sabor!

Tuesday, June 07, 2011 4:28:00 PM

aku setuju...
seb baik la kat opis aku tak dak ruang nk wat xtbt gitu klu tak...huhuh

Tuesday, June 07, 2011 4:30:00 PM

menyusahkan tul la..

Tuesday, June 07, 2011 7:21:00 PM

cukup la sekali aku sesat time hari belia itu

Tuesday, June 07, 2011 10:34:00 PM

tu dah kena amik cuti peristiwa tros lah jawabnyaa..heheee...

Wednesday, June 08, 2011 8:38:00 AM

putrajaya tu kan tempat gomen.. cantik pulak tu.. ramai yg jeles tau sapa2 yg dok putrajaya.. nampak cam high class gitu..

Post a Comment