Monday, June 6, 2011

Imam Muda 2011...Korang Nengok Tak???


salam semua...selamat pagi...pagi isnin yang agak blues disini...lemau, seme ada...tah la, penat pun ada...penat melayan tetamu yang datang ke rumah...adik ipar, kakak ipar dan anak² buah yang datang dari penang sana...pagi ni, aku kuar rumah tanpa tunggu irfan kuar sekali...sebabnya dia takmo p sekolah...sibuk dok layan kartun mr bean dia...takpelah, dia pun p skul ngan abi...so aku ngan kakak gerak dulu la...tunggu deme berdua sure aku lak yang lambat...sib baik cuti sekolah, so takdelah terlambat...jalan raya pun smooth jek...LANCAR...hari² cam gini kan best...

hari minggu ni tak kemana...sabtu p kenduri kawin anak buah kat bangi...ahad dok umah sebab hubby plak yang ada keje...sabtu cam biasa pepagi aku akan layan slot IMAM MUDA-MEDAN...dah aku tak nengok tb pada waktu malam, so layan siaran ulangan sudah kan...tah la, aku suka lak nengok rancangan IM ni...dari season pertama aku layan...so season kedua tak lepaskan peluang la...sonok plak nengok rancangan keagamaan cam gini...disamping kita leh tambahkan ilmu pengetahuan...

paling best minggu lepas punya episod...seme IM ni kena tangani masalah rumahtangga pasangan yang yang bermasalah...terutama pasangan muda...ishh, seram aku, dan² tu nak dapatkan khidmat nasihat, dan² tu jugak masing² salahkan di antara satu sama lain...kau itulah, kau inilah...hai la...hati kan, kalu dah tak suka, apa lagi....maki hamun jelah jawabnya..macam² kes la yang derangi kena tangani...tapi kan, baru aku tau...ada JAWI rupanya kat putrajaya ni...ingatkan kat kl jek...JAWI cawangan PUTRAJAYA terletak di Aras 7, Blok E2, Kompleks E, Putrajaya...

ok, takmo bebel panjang...banyak keje kena buat pepagi ni...so nilah barisan IM 2011...semenya dah kenal dah...dari kiri, IM AZLAN, IM FAKHRUL, IM FADHLI, IM AMMAR, IM ALI, IM NAZRUL, IM HASSAN, IM NAJDI, IM MUJAHID dan IM FATAH...minggu lepas IM FADHLI dan IM ALI telah tersingkir...ni pun setelah 6 minggu bersama IM...bestkan, lama gak mereka dapat timba ilmu...kalu AF la, minggu pertama sure dah ada yang terkeluar...hahaha...

pastu malam tadi senang lena tido, ada 'orang' tu mms gambar di bawah...bersama idolah dia..IMAM MUDA ASYRAF...hehehe...layan sudah...

bang, awat hang lagi besaq dari aserap ni...aneh...hahaha...

notadijariku: majulah IMAM MUDA di mata dunia...amin...

8 comments

Monday, June 06, 2011 8:39:00 AM

ingt nk buat calon suami, tp semua muda2 lg..huhu

Monday, June 06, 2011 8:41:00 AM

@mizzkechique
eh apa salahnya...walau muda tapi leh membimbing...ok per...hehehe..

Monday, June 06, 2011 9:13:00 AM

layan gak
tp selalu lupe
kul bape dia stat heehe

Monday, June 06, 2011 9:30:00 AM

Saya antara peminat setia Imam Muda dari dari musim 1 hingga sekarang. Tgk gak mgu lepas punye, task diorang yg kene ngadap pasangan bermslh...selisih! Ouh, Imam Muda Ashraf? Nak gak tgk rupe die dr dekat...

Monday, June 06, 2011 9:38:00 AM

hehe...nnt org kata sy ni memilih lak..haha

Monday, June 06, 2011 10:50:00 AM

de da aura imam muda tu....kami nntikan..IM 2023( bleh kan adik?)

Monday, June 06, 2011 12:00:00 PM

hola ^_^ aserap tu encem kan..hehe

Monday, June 06, 2011 12:34:00 PM

xdpt tgk sbb duk kt u..huuu

Post a Comment